Jubileumsfest på Moan

Levanger fotballklubb arrangerer i samarbeid med Tour de Tomtvatnet «Sommerfest på Moan»  lørdag 10. juni, som i år blir en jubileumsfest.

Festen er åpen for alle, og vi inviterer spesielt syklister, arrangørstab og dugnadsfolk til å delta.

– Bandet «The Muffles» skal sørge for god stemning utover kvelden i teltet på Moan, lover sommerfestsjef Bjørn Pedersen i Levanger fotballklubb.

Teltfest på Moan

Arrangørene bak «afterbike» etter Tour de Tomtvatnet har de senere år flyttet sykkelfesten tilbake til teltet på Moan. Tidligere år har arrangementet blitt avholdt i Trønderhallen og på Dampskipsbrygga.

– Det er viktig å understreke at sommerfesten er et åpent arrangement hvor alle er velkommen. Samtidig vil det være en sykkelfest for deltakere i rittet med venner og familie, og dugnadsfolket, forteller Pedersen.

PS: LFK har også ansvaret for mat- og drikkeservering i målområdet ved innkomsten for hovedrittet fra klokka 13 lørdag ettermiddag.

Praktisk info, jubileumsfest lørdag 10. juni:
  • Dørene åpner: 21.00. (åpent til kl01.00)
  • Inngang: Kr. 100,- / kr. 50,- for TDT-deltakere, syklister
  • Salg av mat/drikke: Varm mat/salg av øl/vin.
  • Kontant, kort og Vipps.
Tour de Tomtvatnet 2009
I år blir det igjen sykkelfest i teltet på Moan. Bildet er fra Tour de Tomtvatnet 2009.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.