Jubileumsfest på Moan

Levanger fotballklubb arrangerer i samarbeid med Tour de Tomtvatnet «Sommerfest på Moan»  lørdag 10. juni, som i år blir en jubileumsfest.

Festen er åpen for alle, og vi inviterer spesielt syklister, arrangørstab og dugnadsfolk til å delta.

– Bandet «The Muffles» skal sørge for god stemning utover kvelden i teltet på Moan, lover sommerfestsjef Bjørn Pedersen i Levanger fotballklubb.

Teltfest på Moan

Arrangørene bak «afterbike» etter Tour de Tomtvatnet har de senere år flyttet sykkelfesten tilbake til teltet på Moan. Tidligere år har arrangementet blitt avholdt i Trønderhallen og på Dampskipsbrygga.

– Det er viktig å understreke at sommerfesten er et åpent arrangement hvor alle er velkommen. Samtidig vil det være en sykkelfest for deltakere i rittet med venner og familie, og dugnadsfolket, forteller Pedersen.

PS: LFK har også ansvaret for mat- og drikkeservering i målområdet ved innkomsten for hovedrittet fra klokka 13 lørdag ettermiddag.

Praktisk info, jubileumsfest lørdag 10. juni:
  • Dørene åpner: 21.00. (åpent til kl01.00)
  • Inngang: Kr. 100,- / kr. 50,- for TDT-deltakere, syklister
  • Salg av mat/drikke: Varm mat/salg av øl/vin.
  • Kontant, kort og Vipps.
Tour de Tomtvatnet 2009
I år blir det igjen sykkelfest i teltet på Moan. Bildet er fra Tour de Tomtvatnet 2009.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]