1500 deltok på folkefesten

Gulrotdamene til Mediehuset Innherred satte farge på rittet og motiverte deltakerne før start og flere steder i løypa. FOTO: Vidar Kvam Aksnes.

Den niende utgaven av Tour de Tomtvatnet ble en festdag fra morgen til kveld med totalt 1500 deltakere i hovedritt og barneritt.

-Vi er strålende fornøyd med arrangementet. Det ble den folkefesten vi hadde håpet på. Vi vil takke alle deltakere, publikum og frivillige som bidro til at denne dagen ble så vellykket, sier styreleder i Tour de Tomtvatnet, Arild Berg.

225 av de totalt 1500 startet i trimklassen uten tidtaking. I tillegg syklet nærmere 200 sjarmøretappen på 15 kilometer fra Markabygda. De øvrige stilte til start i aldersbestemte turklasser og eliteklassen TdT Open. Den største turklassen var Menn 40-44 med 120 startende.

Neste feirer sykkelrittet Tour de Tomtvatnet 10-årsjubileum! Følg med på hjemmesiden utover høsten for informasjon om påmelding til TdT 2017 – jubileumsutgaven.

Se bildegalleri fra hovedrittet på Innherred.no.
Se bildegalleri fra barnerittet på Innherred.no.
Se opptak av live-sending fra folkefesten på Innherred.no.
afterbike
God stemning i afterbike-teltet etter målgang på Moan. FOTO: Vidar Kvam Aksnes.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.