Påmeldingen er åpnet

Påmeldingen for Tour de Tomtvatnet «Folkeløpet» er åpnet!

Løpet går lørdag 20. september med start og mål ved Trønderhallen på Røstad i Levanger.

Meld deg på her

Lavterskeltilbud
  • TdT løp skal i likhet med sykkelrittet være et lavterskeltilbud for hele familien. Derfor har vi valgt å kalle løpet for Folkeløypa.
  • Hovedløypa er sju kilometer, og man kan velge selv om man går, jogger eller gir jernet.
  • Vi har egne løypealternativ for barn, familie og aktive. Løypa går i vakkert kulturlandskap på Røstad, blant annet på Kjærlighetsstien, med start og mål ved Trønderhallen.
Klikk her for info om påmelding
Mer praktisk info blir lagt ut nærmere løpsdagen.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.