Påmeldingen er åpnet

Påmeldingen for Tour de Tomtvatnet «Folkeløpet» er åpnet!

Løpet går lørdag 20. september med start og mål ved Trønderhallen på Røstad i Levanger.

Meld deg på her

Lavterskeltilbud
  • TdT løp skal i likhet med sykkelrittet være et lavterskeltilbud for hele familien. Derfor har vi valgt å kalle løpet for Folkeløypa.
  • Hovedløypa er sju kilometer, og man kan velge selv om man går, jogger eller gir jernet.
  • Vi har egne løypealternativ for barn, familie og aktive. Løypa går i vakkert kulturlandskap på Røstad, blant annet på Kjærlighetsstien, med start og mål ved Trønderhallen.
Klikk her for info om påmelding
Mer praktisk info blir lagt ut nærmere løpsdagen.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]