Friskuser på testtour

Vidar Eivind Kvam Aksnes (t.v.) sørget for saft og banen til deltakerne på testtouren.

40 friskuser trosset regn og vind for å delta på testtour av Tour de Tomtvatnet-løypa mandag kveld.

Flere bedrifter var representert, også sykkelgruppene i Skogn og Nessegutten.
Sturla Loras fra Nessegutten tok regien for gruppene og dannet baktroppen.

Vidar Eivind Kvam Aksnes serverte saft og banan underveis sammen med Intersport. Og Røde kors stilte mannsterk med to biler og fire personer i hjelpekorpset.
Intersport stilte velvillig opp med sykkelservice og gode tilbud til deltakerne før start.
Takk for deltakelsen, god hjelp til gjennomføring og velkommen til start lørdag 13. juni. Da tar vi sjansen på å garantere bedre vær!

Se flere bilder på TdTs facebookside.

IMG_1724

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]