Årets sykkelbedrift 2014

DIPLOM: Andrea Rikstad Hagstrøm (f.v.) i Bedriftsidretten i NT delte ut prisen til HNT ved leder i bedriftsidrettslaget Erik Aakervik og frisklivskonsulent Stine Strand onsdag.

Sykehuset Levanger er kåret til landets beste bedrift i Sykle til jobben-aksjonen for andre år på rad.

Nord-Trøndelag ble kåret til beste i fylket i landet etter årets nasjonale sykkelaksjon. Og Sykehuset Levanger ble kåret til beste bedrift i fylket, i år som i fjor.

Totalt 447 ansatte i Helse Nord-Trøndelag tilbakela hele 133.698 km. på sykkelsetet under årets sykkelaksjon.

– Det tilsvarer 3,3 ganger rundt jorda. Distansen er fordelt på 15.000 økter og 14.000 timer, informerte Rikstad Hagstrøm fra Bedriftsidretten.

Les mer på levangeravisa.no.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.