Bare blide fjes etter fullført Fredagstour

Den første utgaven av Fredagstouren blir helt sikkert ikke den siste.

Kjersti Størset og Jorunn Aurstad som har stått i første linje for gjennomføringen av fredagsutgaven av Tour de Tomtvatnet har høstet bare lovord fra elever og lærere.

Knapt 500 elever fordelt over 3 ulike løypetraseer gjennomførte. Ingen uhell, god stemning og flott ramme ved målgangen er kortversjonen fra de to.

«Dette må bli en tradisjon», «Æ ska sykkel i mårrå å», «Langløypa va itj så lang som e truddj» var noen av utsagnene til elevene som kom i mål på Moan.

Ved målgang var det tilbud om jubileumsmedalje, mat, drikke og musikk – slik det skal være på store sykkelarrangement. I tillegg ble det delt ut uttrekkspremier fordelt på alle skoler, og hovedpremien som er en sykkel fra Intersport Gigant gikk til Lisa Risto Kippe fra 8c ved Levanger ungdomsskole.

Neste år er det nye muligheter også for de skolene i Verdal og Levanger som ikke hadde anledning til å melde seg på i år!

 

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]