Bare blide fjes etter fullført Fredagstour

Den første utgaven av Fredagstouren blir helt sikkert ikke den siste.

Kjersti Størset og Jorunn Aurstad som har stått i første linje for gjennomføringen av fredagsutgaven av Tour de Tomtvatnet har høstet bare lovord fra elever og lærere.

Knapt 500 elever fordelt over 3 ulike løypetraseer gjennomførte. Ingen uhell, god stemning og flott ramme ved målgangen er kortversjonen fra de to.

«Dette må bli en tradisjon», «Æ ska sykkel i mårrå å», «Langløypa va itj så lang som e truddj» var noen av utsagnene til elevene som kom i mål på Moan.

Ved målgang var det tilbud om jubileumsmedalje, mat, drikke og musikk – slik det skal være på store sykkelarrangement. I tillegg ble det delt ut uttrekkspremier fordelt på alle skoler, og hovedpremien som er en sykkel fra Intersport Gigant gikk til Lisa Risto Kippe fra 8c ved Levanger ungdomsskole.

Neste år er det nye muligheter også for de skolene i Verdal og Levanger som ikke hadde anledning til å melde seg på i år!

 

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.