Barnerittet – ekte idrettsglede i fokus

Barnerittet er et populært tilbud hvor ekte idrettsglede står i fokus. Foto: Trønder-Avisa.

 

Ta med barna og bli med på årets barneritt!

Her kan barna stille med den sykkelen de har enten den har ett, to eller tre hjul. Vi har også tidligere sett at trøtraktor har blitt brukt som fremkomstmiddel i rittet.

Spente barn

Under barnerittet setter vi ikke fokus på resultatene, men på idrettsgleden barna viser før, under og etter løpet. Det er noe spesielt med å se barna glede seg til å gå til startstreken, vente på startskuddet, sykle hele løypa og komme stolt i mål og velfortjent få en medalje rundt halsen.

Egen løype, målbue og speaker

Barnerittet passer for alle barn mellom 2-9 år. Vi oppfordrer eldre barn å sykle løypa med start fra Markabygda (15 km) eller Hovedrittet (47 km). I barnerittet blir barna delt inn i aldersbestemte puljer, og alle sykler den samme løypa. De minste sykler en runde mens de litt større sykler flere runder. I tillegg til egen løype, er det også satt opp egen målbue og egen speaker til barnerittet.

Alle som deltar får premie. I tillegg er det trekning av flotte premier fra kl. 14.45 for alle som har deltatt i barnerittet. Vi trekker blant annet ut en ny sykkel.

Påmelding til barnerittet

Vi anbefaler at dere melder på barna via nettsiden vår i forkant av rittet, men dere kan også melde dere på ved personlig oppmøte hos Intersport lørdag 9. juni fram til kl. 13.50. Det koster 20,- per barn å delta i barnerittet.

Startnummer må hentes ut hos Intersport Gigant Levanger, og dette kan gjøres fra torsdag 7. juni og til og med lørdag 9. juni kl. 13.50.

For mer praktisk informasjon om barnerittet – trykk her.

Vi ønsker alle små masse lykke til i årets barneritt.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]