Barnerittet – ekte idrettsglede i fokus

Barnerittet er et populært tilbud hvor ekte idrettsglede står i fokus. Foto: Trønder-Avisa.

 

Ta med barna og bli med på årets barneritt!

Her kan barna stille med den sykkelen de har enten den har ett, to eller tre hjul. Vi har også tidligere sett at trøtraktor har blitt brukt som fremkomstmiddel i rittet.

Spente barn

Under barnerittet setter vi ikke fokus på resultatene, men på idrettsgleden barna viser før, under og etter løpet. Det er noe spesielt med å se barna glede seg til å gå til startstreken, vente på startskuddet, sykle hele løypa og komme stolt i mål og velfortjent få en medalje rundt halsen.

Egen løype, målbue og speaker

Barnerittet passer for alle barn mellom 2-9 år. Vi oppfordrer eldre barn å sykle løypa med start fra Markabygda (15 km) eller Hovedrittet (47 km). I barnerittet blir barna delt inn i aldersbestemte puljer, og alle sykler den samme løypa. De minste sykler en runde mens de litt større sykler flere runder. I tillegg til egen løype, er det også satt opp egen målbue og egen speaker til barnerittet.

Alle som deltar får premie. I tillegg er det trekning av flotte premier fra kl. 14.45 for alle som har deltatt i barnerittet. Vi trekker blant annet ut en ny sykkel.

Påmelding til barnerittet

Vi anbefaler at dere melder på barna via nettsiden vår i forkant av rittet, men dere kan også melde dere på ved personlig oppmøte hos Intersport lørdag 9. juni fram til kl. 13.50. Det koster 20,- per barn å delta i barnerittet.

Startnummer må hentes ut hos Intersport Gigant Levanger, og dette kan gjøres fra torsdag 7. juni og til og med lørdag 9. juni kl. 13.50.

For mer praktisk informasjon om barnerittet – trykk her.

Vi ønsker alle små masse lykke til i årets barneritt.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.