Bli med på etappen fra Markabygda

Etappen fra Markabygda er flott etappe på 15 km som passer for hele familien. Foto: Petter B. Macedo (Trønder-Avisa).

 

Visste du at du kan sykle en kortere løype under Tour de Tomtvatnet om du ønsker det? Etappen fra Markabygda byr på 15 km med flotte omgivelser og god løype.

Etappen fra Markabygda er en etappe som passe de aller fleste. Her kan de litt større barna sykle sammen med foreldre, besteforeldre, søsken, tanter, onkler, venner eller andre dere kjenner. Dette er også en etappe som passer for de som ønsker å ta med seg de minste i sykkelvogn.

Felles oppvarming med Sprek

Møt gjerne opp tidlig ved Markabygda skole. Her kan du heie fram syklistene fra TdT Open som konkurrer om å komme først i mål. Her vil det også være en speaker som bidrar til å skape liv og underholdning og det vil bli felles oppvarming med Sprek.

Felles start fra Markabygda kl. 13.00.

Meld deg på her.

Gratis skyss til Markabygda

Trenger du skyss til Markabygda? I samarbeid med Trønderbilene tilbyr vi gratis skyss fra Kiwi Moan og opp til starten i Markabygda. Les mer her.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.