Bli med på etappen fra Markabygda

Etappen fra Markabygda er flott etappe på 15 km som passer for hele familien. Foto: Petter B. Macedo (Trønder-Avisa).

 

Visste du at du kan sykle en kortere løype under Tour de Tomtvatnet om du ønsker det? Etappen fra Markabygda byr på 15 km med flotte omgivelser og god løype.

Etappen fra Markabygda er en etappe som passe de aller fleste. Her kan de litt større barna sykle sammen med foreldre, besteforeldre, søsken, tanter, onkler, venner eller andre dere kjenner. Dette er også en etappe som passer for de som ønsker å ta med seg de minste i sykkelvogn.

Felles oppvarming med Sprek

Møt gjerne opp tidlig ved Markabygda skole. Her kan du heie fram syklistene fra TdT Open som konkurrer om å komme først i mål. Her vil det også være en speaker som bidrar til å skape liv og underholdning og det vil bli felles oppvarming med Sprek.

Felles start fra Markabygda kl. 13.00.

Meld deg på her.

Gratis skyss til Markabygda

Trenger du skyss til Markabygda? I samarbeid med Trønderbilene tilbyr vi gratis skyss fra Kiwi Moan og opp til starten i Markabygda. Les mer her.

Andre nyheter

Nå er det bare å sykle!

Vi har tatt runden rundt Tomtvatnet, og kan melde om fine veiforhold både på stier og bilvei. Har du ikke syklet enda, er det bare å sette i gang! I helga 30. mai starter alternativ TdT 2020, og vi håper så mange som mulig blir med! Det er GRATIS å delta og vi premierer alle […]

TdT 2020

for alle som ønsker å sykle årets utgave av Tour de Tomtvatnet er løypa åpen i tidsrommet lørdag 30. mai til og med søndag 14. juni

Påskenytt fra TdT

I henhold til helsemyndighetens krav og anbefalinger vil Tour de Tomtvatnet ikke bli arrangert som planlagt med fredagstour for skolelever 12. juni og lørdagsritt 13. juni.

Arrangøren ønsker allikevel å gi et tilbud til alle som vil sykle løypa også i år, og få det registrert som ordinær deltakelse.

Morgenfugler – se her!

Nå har tidligstarten kl. 09.00 blitt en egen klasse i Tour de Tomtvatnet.