Bli med på etappen fra Markabygda

Etappen fra Markabygda er flott etappe på 15 km som passer for hele familien. Foto: Petter B. Macedo (Trønder-Avisa).

 

Visste du at du kan sykle en kortere løype under Tour de Tomtvatnet om du ønsker det? Etappen fra Markabygda byr på 15 km med flotte omgivelser og god løype.

Etappen fra Markabygda er en etappe som passe de aller fleste. Her kan de litt større barna sykle sammen med foreldre, besteforeldre, søsken, tanter, onkler, venner eller andre dere kjenner. Dette er også en etappe som passer for de som ønsker å ta med seg de minste i sykkelvogn.

Felles oppvarming med Sprek

Møt gjerne opp tidlig ved Markabygda skole. Her kan du heie fram syklistene fra TdT Open som konkurrer om å komme først i mål. Her vil det også være en speaker som bidrar til å skape liv og underholdning og det vil bli felles oppvarming med Sprek.

Felles start fra Markabygda kl. 13.00.

Meld deg på her.

Gratis skyss til Markabygda

Trenger du skyss til Markabygda? I samarbeid med Trønderbilene tilbyr vi gratis skyss fra Kiwi Moan og opp til starten i Markabygda. Les mer her.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]