– Bli med på sykkeltrening

Tirsdag etter påske starter sykkeltreninger i regi av Frisklivssentralen.

Asgeir Persøy vil ha ansvar for treningene.

Treningstider:

  • Tirsdager kl. 10.00
  • Torsdager kl. 18.00.

– Oppmøte ved Frisklivssentralen i Levanger. Husk hjelm og drikkeflaske. Vi starter rolig og forsiktig, så om du ikke har syklet mye før er det bare å bli med, informerer Marit Veske.

– Frisklivssentralen vil også i år stille opp å sykle TdT. Vil du bli med oss?

– Vi hadde en veldig fin tur rundt i fjor. Stoppet mye og hadde ikke fokus på tid. Det viktigste var å komme rundt. Vi er så heldige å ha fem sykler som vi har fått av TdT – disse låner vi ut. Det er bare å ta kontakt.

Bli med oss på folkefesten – 13. juni 2015!

Kontaktperson: [email protected]

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.