Gratis buss til Markabygda

I samarbeid med Trønderbilene tilbyr vi gratis skyss av både syklister og sykler denne dagen.

Ønsker du å benytte deg av dette tilbudet må du først melde deg på ved å sende en e-post til: [email protected]. innen fristen fredag 14. juni kl. 18.00.

NB! Begrenset antall plasser.

Lørdag 15. juni må de som har fått reservert plass på bussen møte opp på Kiwi Moan i god tid slik at vi får lastet opp alle syklene før bussene/bilene kjører presis kl. 11.00.

Starten fra Markabygda er klokka 13.00. Distansen inn til mål er 15 kilometer i lett terreng, hovedsakelig på asfalt.

Påmelding

Påmelding til buss/sykkelfrakt: [email protected].

OBS! Kun de som har meldt seg på innen fredag 14. juni kl 18.00 OG har fått bekreftet plass tilbake fra [email protected] er sikret plass på bussen.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.