Gratis buss til Markabygda

I samarbeid med Trønderbilene tilbyr vi gratis skyss av både syklister og sykler denne dagen.

Ønsker du å benytte deg av dette tilbudet må du først melde deg på ved å sende en e-post til: [email protected]. innen fristen fredag 14. juni kl. 18.00.

NB! Begrenset antall plasser.

Lørdag 15. juni må de som har fått reservert plass på bussen møte opp på Kiwi Moan i god tid slik at vi får lastet opp alle syklene før bussene/bilene kjører presis kl. 11.00.

Starten fra Markabygda er klokka 13.00. Distansen inn til mål er 15 kilometer i lett terreng, hovedsakelig på asfalt.

Påmelding

Påmelding til buss/sykkelfrakt: [email protected].

OBS! Kun de som har meldt seg på innen fredag 14. juni kl 18.00 OG har fått bekreftet plass tilbake fra [email protected] er sikret plass på bussen.

Andre nyheter

Nå er det bare å sykle!

Vi har tatt runden rundt Tomtvatnet, og kan melde om fine veiforhold både på stier og bilvei. Har du ikke syklet enda, er det bare å sette i gang! I helga 30. mai starter alternativ TdT 2020, og vi håper så mange som mulig blir med! Det er GRATIS å delta og vi premierer alle […]

TdT 2020

for alle som ønsker å sykle årets utgave av Tour de Tomtvatnet er løypa åpen i tidsrommet lørdag 30. mai til og med søndag 14. juni

Påskenytt fra TdT

I henhold til helsemyndighetens krav og anbefalinger vil Tour de Tomtvatnet ikke bli arrangert som planlagt med fredagstour for skolelever 12. juni og lørdagsritt 13. juni.

Arrangøren ønsker allikevel å gi et tilbud til alle som vil sykle løypa også i år, og få det registrert som ordinær deltakelse.

Morgenfugler – se her!

Nå har tidligstarten kl. 09.00 blitt en egen klasse i Tour de Tomtvatnet.