Byggmakker slår et slag for TdT

Byggmakker Gipling på Levanger og Gråmyra mener det er en selvfølge for næringslivet i kommunen å stille opp i Tour de Tomtvatnet.

– Jeg mener det er viktig å støtte opp om arrangement i lokalmiljøet, spesielt Tour de Tomtvatnet. Flere turritt på sykkel har blitt lagt ned de siste årene og vi må derfor melde oss på og delta for at slike positive tiltak skal bestå, mener proff-selger Odd Ivar Sørmo ved Byggmakker Gipling.

Sosial happening

Byggevarebedriften med flere butikker på Innherred har vært trofaste deltakere i alle år. På det meste har de hatt 35-40 ansatte til start i Midt-Norges største sykkelritt. I år håper de å bli minst like mange, til og med butikksjefen i Mo i Rana har de klart å rekruttere. Byggmakker på Steinkjer er også representert i årets ritt.

– Det er et stort engasjement for sykling innad i bedriften og for oss er det sosiale aspektet ved treningen i forkant og deltakelsen i rittet det aller viktigste. Å ta en matbit sammen i afterbike-teltet etter målgang er et høydepunkt for mange, sier Sørmo. 

 

Odd Ivar Sørmo og Marit Veie er blant BM-ansatte som skal sykle årets Tour de Tomtvatnet. De håper at flere bedrifter på Innherred gjør det samme.

Odd Ivar Sørmo og Marit Veie er blant BM-ansatte som skal sykle årets Tour de Tomtvatnet. De håper at flere bedrifter på Innherred gjør det samme.

Alle kan være med

Han mener flere bedrifter i Levanger bør samle en gjeng og melde seg på årets ritt som går av stabelen lørdag 9. juni. 

– Alle greier å sykle dette rittet og det er flere løypealternativ å velge i. I tillegg til folkehelseaspektet og det sosiale, er det en fin måte å markedsføre bedriften på. 

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]