Byggmakker slår et slag for TdT

Byggmakker Gipling på Levanger og Gråmyra mener det er en selvfølge for næringslivet i kommunen å stille opp i Tour de Tomtvatnet.

– Jeg mener det er viktig å støtte opp om arrangement i lokalmiljøet, spesielt Tour de Tomtvatnet. Flere turritt på sykkel har blitt lagt ned de siste årene og vi må derfor melde oss på og delta for at slike positive tiltak skal bestå, mener proff-selger Odd Ivar Sørmo ved Byggmakker Gipling.

Sosial happening

Byggevarebedriften med flere butikker på Innherred har vært trofaste deltakere i alle år. På det meste har de hatt 35-40 ansatte til start i Midt-Norges største sykkelritt. I år håper de å bli minst like mange, til og med butikksjefen i Mo i Rana har de klart å rekruttere. Byggmakker på Steinkjer er også representert i årets ritt.

– Det er et stort engasjement for sykling innad i bedriften og for oss er det sosiale aspektet ved treningen i forkant og deltakelsen i rittet det aller viktigste. Å ta en matbit sammen i afterbike-teltet etter målgang er et høydepunkt for mange, sier Sørmo. 

 

Odd Ivar Sørmo og Marit Veie er blant BM-ansatte som skal sykle årets Tour de Tomtvatnet. De håper at flere bedrifter på Innherred gjør det samme.

Odd Ivar Sørmo og Marit Veie er blant BM-ansatte som skal sykle årets Tour de Tomtvatnet. De håper at flere bedrifter på Innherred gjør det samme.

Alle kan være med

Han mener flere bedrifter i Levanger bør samle en gjeng og melde seg på årets ritt som går av stabelen lørdag 9. juni. 

– Alle greier å sykle dette rittet og det er flere løypealternativ å velge i. I tillegg til folkehelseaspektet og det sosiale, er det en fin måte å markedsføre bedriften på. 

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.