– Det blir skirenn

RENNJURYEN: Sturla Lorås (f.v.), Odd Einar Aarmo, Kenneth Skjerve og Arild Berg besluttet å gjennomføre skirennet som planlagt etter et møte lørdag ettermiddag.

Arrangementskomiteen har besluttet at TdT skirenn søndag går som planlagt.

Det ble bestemt etter et møte i rennjuryen lørdag.

– Ut i fra våre rapporter fra løypemannskapene både i Markabygda og Skogn har vi tro på at det skal bli fine forhold i tur- og trimløypa søndag. Værutsiktene er også langt bedre enn det været vi har hatt i dag. Det er kommet en del nysnø og løypene blir kjørt på nytt søndag morgen, forteller rennleder Kenneth Skjerve.

– Når det gjelder vinden så ligger Bumyra stadion bra skjermet. Det blåser langt mindre her enn nede i bygda, så vi håper det også kommer en del barnefamilier og deltar på skileik og familieløypa. Den er forøvrig kortet ned fra 5 til 3 km. på grunn av vekslende snøforhold i siste del av 5-kilometeren, sier Skjerve.

Se videoglimt med rennleder Kenneth Skjerve: IMG_1106 (2)

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.