– Det blir skirenn

RENNJURYEN: Sturla Lorås (f.v.), Odd Einar Aarmo, Kenneth Skjerve og Arild Berg besluttet å gjennomføre skirennet som planlagt etter et møte lørdag ettermiddag.

Arrangementskomiteen har besluttet at TdT skirenn søndag går som planlagt.

Det ble bestemt etter et møte i rennjuryen lørdag.

– Ut i fra våre rapporter fra løypemannskapene både i Markabygda og Skogn har vi tro på at det skal bli fine forhold i tur- og trimløypa søndag. Værutsiktene er også langt bedre enn det været vi har hatt i dag. Det er kommet en del nysnø og løypene blir kjørt på nytt søndag morgen, forteller rennleder Kenneth Skjerve.

– Når det gjelder vinden så ligger Bumyra stadion bra skjermet. Det blåser langt mindre her enn nede i bygda, så vi håper det også kommer en del barnefamilier og deltar på skileik og familieløypa. Den er forøvrig kortet ned fra 5 til 3 km. på grunn av vekslende snøforhold i siste del av 5-kilometeren, sier Skjerve.

Se videoglimt med rennleder Kenneth Skjerve: IMG_1106 (2)

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]