Finner formen med TdT

Erik Strugstad er klar for årets Tour de Tomtvatnet.

 

Erik Strugstad har ikke syklet på 10 år, men i år stiller han til start i Tour de Tomtvatnet.

– Jeg hører folk si at de ikke kan bli med fordi de er for dårlig trent, men det er jo den perfekte grunnen til å bli med! Man kan melde seg på i klassen TdT Trim og teste formen der – da er det deg mot deg og ingen andre. Hvis du ikke fullfører – so what? Da er det bare å prøve på nytt neste år, forteller Strugstad.

Kommer i form med TdT

Ikke bare har Erik Strugstad meldt seg på årets Tour de Tomtvatnet. Han har også meldt seg på halvmaraton i september.

– Jeg gjorde dette for få et spark i rompa så jeg kan komme meg i form. Jeg har nok aldri vært så dårlig form som jeg er i nå. Siden jeg ikke eier selvkontroll når det kommer til trening trenger jeg en gulerot, forteller han.

Målet i år er å komme i gang med trening og fullføre den 47 km lange løypa. Så blir målet til neste år å forbedre seg.

– Siden jeg skal sykle i klassen TdT Trim, blir det ingen offisiell tidtaking på meg i år. Men jeg skal ta tiden på meg selv slik at jeg har noe å konkurrere mot neste år.

Kjempestemning og melkesyre

Strugstad gleder seg til årets ritt.

– Tour de Tomtvatnet virker som et utrolig bra organisert ritt og jeg gleder meg til å prøve løypa. Jeg forventer både kjempestemning i løypa og melkesyre i beina.

Denne uka får han også lånt seg sykkel i riktig størrelse, så da er han straks klar for sykkelrittet. Vi ønsker Strugstad masse lykke til i årets Tour de Tomtvatnet og håper han og alle andre deltakere får en fantastisk tur rundt løypa.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.