Finner formen med TdT

Erik Strugstad er klar for årets Tour de Tomtvatnet.

 

Erik Strugstad har ikke syklet på 10 år, men i år stiller han til start i Tour de Tomtvatnet.

– Jeg hører folk si at de ikke kan bli med fordi de er for dårlig trent, men det er jo den perfekte grunnen til å bli med! Man kan melde seg på i klassen TdT Trim og teste formen der – da er det deg mot deg og ingen andre. Hvis du ikke fullfører – so what? Da er det bare å prøve på nytt neste år, forteller Strugstad.

Kommer i form med TdT

Ikke bare har Erik Strugstad meldt seg på årets Tour de Tomtvatnet. Han har også meldt seg på halvmaraton i september.

– Jeg gjorde dette for få et spark i rompa så jeg kan komme meg i form. Jeg har nok aldri vært så dårlig form som jeg er i nå. Siden jeg ikke eier selvkontroll når det kommer til trening trenger jeg en gulerot, forteller han.

Målet i år er å komme i gang med trening og fullføre den 47 km lange løypa. Så blir målet til neste år å forbedre seg.

– Siden jeg skal sykle i klassen TdT Trim, blir det ingen offisiell tidtaking på meg i år. Men jeg skal ta tiden på meg selv slik at jeg har noe å konkurrere mot neste år.

Kjempestemning og melkesyre

Strugstad gleder seg til årets ritt.

– Tour de Tomtvatnet virker som et utrolig bra organisert ritt og jeg gleder meg til å prøve løypa. Jeg forventer både kjempestemning i løypa og melkesyre i beina.

Denne uka får han også lånt seg sykkel i riktig størrelse, så da er han straks klar for sykkelrittet. Vi ønsker Strugstad masse lykke til i årets Tour de Tomtvatnet og håper han og alle andre deltakere får en fantastisk tur rundt løypa.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]