Finner formen med TdT

Erik Strugstad er klar for årets Tour de Tomtvatnet.

 

Erik Strugstad har ikke syklet på 10 år, men i år stiller han til start i Tour de Tomtvatnet.

– Jeg hører folk si at de ikke kan bli med fordi de er for dårlig trent, men det er jo den perfekte grunnen til å bli med! Man kan melde seg på i klassen TdT Trim og teste formen der – da er det deg mot deg og ingen andre. Hvis du ikke fullfører – so what? Da er det bare å prøve på nytt neste år, forteller Strugstad.

Kommer i form med TdT

Ikke bare har Erik Strugstad meldt seg på årets Tour de Tomtvatnet. Han har også meldt seg på halvmaraton i september.

– Jeg gjorde dette for få et spark i rompa så jeg kan komme meg i form. Jeg har nok aldri vært så dårlig form som jeg er i nå. Siden jeg ikke eier selvkontroll når det kommer til trening trenger jeg en gulerot, forteller han.

Målet i år er å komme i gang med trening og fullføre den 47 km lange løypa. Så blir målet til neste år å forbedre seg.

– Siden jeg skal sykle i klassen TdT Trim, blir det ingen offisiell tidtaking på meg i år. Men jeg skal ta tiden på meg selv slik at jeg har noe å konkurrere mot neste år.

Kjempestemning og melkesyre

Strugstad gleder seg til årets ritt.

– Tour de Tomtvatnet virker som et utrolig bra organisert ritt og jeg gleder meg til å prøve løypa. Jeg forventer både kjempestemning i løypa og melkesyre i beina.

Denne uka får han også lånt seg sykkel i riktig størrelse, så da er han straks klar for sykkelrittet. Vi ønsker Strugstad masse lykke til i årets Tour de Tomtvatnet og håper han og alle andre deltakere får en fantastisk tur rundt løypa.

Andre nyheter

Nå er det bare å sykle!

Vi har tatt runden rundt Tomtvatnet, og kan melde om fine veiforhold både på stier og bilvei. Har du ikke syklet enda, er det bare å sette i gang! I helga 30. mai starter alternativ TdT 2020, og vi håper så mange som mulig blir med! Det er GRATIS å delta og vi premierer alle […]

TdT 2020

for alle som ønsker å sykle årets utgave av Tour de Tomtvatnet er løypa åpen i tidsrommet lørdag 30. mai til og med søndag 14. juni

Påskenytt fra TdT

I henhold til helsemyndighetens krav og anbefalinger vil Tour de Tomtvatnet ikke bli arrangert som planlagt med fredagstour for skolelever 12. juni og lørdagsritt 13. juni.

Arrangøren ønsker allikevel å gi et tilbud til alle som vil sykle løypa også i år, og få det registrert som ordinær deltakelse.

Morgenfugler – se her!

Nå har tidligstarten kl. 09.00 blitt en egen klasse i Tour de Tomtvatnet.