Fjellveien er brøytet!

Arild Berg (t.v.) og Gunnar Pettersen rapporterer om snøfri sykkeltrasé. Arkivfoto.

Tomtvassveien ble brøytet fri for snø i midten av forrige uke. Leder i Skogn- og Grønningen bygdealmenning, Gunnar Pettersen, melder om stedvis gjørmete sykkelforhold.

– Det er vått og gjørmete på veien ennå og det ligger snø i veikanten, men det er allerede noen som har forsøkt seg på sykkel. Om man gir veien noen uker til å tørke opp så vil forholdene være betraktelig bedre, tipser Pettersen.

Planlagt veiarbeid

Almenningen skal ruste opp veien fra Kolberg til enden av Tomtvatnet og det vil medføre anleggstrafikk i området i sommer.

– Det er ikke startet opp noe veiarbeid ennå. Vi skal ta en avgjørelse rundt dette til uka. Men det er sannsynlig at vi starter i den andre enden av vannet som ikke er en del av sykkelløypa. Slik kan vi unngå at selve traseen blir berørt før rittet, sier Pettersen.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.