Fjellveien er brøytet!

Arild Berg (t.v.) og Gunnar Pettersen rapporterer om snøfri sykkeltrasé. Arkivfoto.

Tomtvassveien ble brøytet fri for snø i midten av forrige uke. Leder i Skogn- og Grønningen bygdealmenning, Gunnar Pettersen, melder om stedvis gjørmete sykkelforhold.

– Det er vått og gjørmete på veien ennå og det ligger snø i veikanten, men det er allerede noen som har forsøkt seg på sykkel. Om man gir veien noen uker til å tørke opp så vil forholdene være betraktelig bedre, tipser Pettersen.

Planlagt veiarbeid

Almenningen skal ruste opp veien fra Kolberg til enden av Tomtvatnet og det vil medføre anleggstrafikk i området i sommer.

– Det er ikke startet opp noe veiarbeid ennå. Vi skal ta en avgjørelse rundt dette til uka. Men det er sannsynlig at vi starter i den andre enden av vannet som ikke er en del av sykkelløypa. Slik kan vi unngå at selve traseen blir berørt før rittet, sier Pettersen.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]