Frister med gratis deltakelse

Jorunn Aurstad og Ole A. Hustad ved Høgskolen i Nord-Trøndelag skal sykle Tour de Tomtvatnet i år, og håper å få med seg flere av sine kolleger og studenter på Røstad i Levanger.

Ledelsen ved HiNT spanderer startkontingenten til alle ansatte og studenter i Tour de Tomtvatnet.

– Tour de Tomtvatnet med trippelarrangementet ski, sykkel og løp, passer utmerket med vår satsing på folkehelse. Høgskolen er en av samarbeidspartnerne til TdT, og vi håper å stille med så mange som mulig til start i sykkelrittet 13. juni, sier Jorunn Aurstad ved administrasjonen.

– Vi dekker startkontingent for alle ansatte og studenter. Vi har hatt en del deltakere fra HiNT tidligere, men vi har plass til mange flere, sier Ole A. Hustad, og ber interesserte ta kontakt for felles påmelding fra høgskolen.

Invitasjonen går ut til alle avdelinger i Levanger, Steinkjer, Stjørdal og Namsos.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]