Frister med gratis deltakelse

Jorunn Aurstad og Ole A. Hustad ved Høgskolen i Nord-Trøndelag skal sykle Tour de Tomtvatnet i år, og håper å få med seg flere av sine kolleger og studenter på Røstad i Levanger.

Ledelsen ved HiNT spanderer startkontingenten til alle ansatte og studenter i Tour de Tomtvatnet.

– Tour de Tomtvatnet med trippelarrangementet ski, sykkel og løp, passer utmerket med vår satsing på folkehelse. Høgskolen er en av samarbeidspartnerne til TdT, og vi håper å stille med så mange som mulig til start i sykkelrittet 13. juni, sier Jorunn Aurstad ved administrasjonen.

– Vi dekker startkontingent for alle ansatte og studenter. Vi har hatt en del deltakere fra HiNT tidligere, men vi har plass til mange flere, sier Ole A. Hustad, og ber interesserte ta kontakt for felles påmelding fra høgskolen.

Invitasjonen går ut til alle avdelinger i Levanger, Steinkjer, Stjørdal og Namsos.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.