Grande med frisk TdT-satsing

Tour de Tomtvatnet har fått Grande entreprenør som ny hovedsponsor.

Grande entreprenør ønsker å profilere seg gjennom arrangementet som de mener har en profil som passer bedriften godt.

– Vi har brukt Tour de Tomtvatnet som motivasjon for trening blant våre ansatte. Dette vil vi gjøre i enda større grad nå som vi er sponsor for arrangementet. Vi ønsker at ansatte skal ha best mulig fysisk helse, dette for å redusere belasningsskader og dermed også sykefraværet, sier daglig leder Morten Hynne.

Hynne ønsker at Grande-ansattes familier stiller til start i rittet. Selv er de tre generasjoner på startstreken.

– Så får vi se hvor mange generasjonér som stiller på festen om kvelden i Trønderhallen.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]