Grande sykler TdT

Daglig leder Morten Hynne (t.v.) i Grande entreprenør har utfordret sine ansatte til å sykle TdT. Her fra fredagens lunsj på hovedkontoret på Ørin i Verdal.

Grande entreprenør stiller mannsterk i Tour de Tomtvatnet.

Bedriften har vært en av sykkelrittets hovedsponsorer i mange år og har i tillegg rekruttert flere av sine ansatte til å sykle rittet.

– I fjor var vi cirka 30 ansatte som syklet. Vi dekker startkontingent for alle ansatte og deres familier, og vi håper på minst like bra oppslutning i årets ritt, sier daglig leder Morten Hynne.

1
TdT-banneret svaier i vinden på Ørin i Verdal ved sykkelrittets sponsor Grande sitt hovedkontor.

 

 

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.