Grande sykler TdT

Daglig leder Morten Hynne (t.v.) i Grande entreprenør har utfordret sine ansatte til å sykle TdT. Her fra fredagens lunsj på hovedkontoret på Ørin i Verdal.

Grande entreprenør stiller mannsterk i Tour de Tomtvatnet.

Bedriften har vært en av sykkelrittets hovedsponsorer i mange år og har i tillegg rekruttert flere av sine ansatte til å sykle rittet.

– I fjor var vi cirka 30 ansatte som syklet. Vi dekker startkontingent for alle ansatte og deres familier, og vi håper på minst like bra oppslutning i årets ritt, sier daglig leder Morten Hynne.

1
TdT-banneret svaier i vinden på Ørin i Verdal ved sykkelrittets sponsor Grande sitt hovedkontor.

 

 

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]