Grønn løper for TdT-syklister

Sverre Malm (t.v.) og Morten Heimstad ligger på kne i disse dager for at målområdet skal skinne som sola til rittdagen 11. juni.

Målområdet på Moan ved Magneten kjøpesenter framstår i ny drakt til sykkelfesten lørdag 11. juni.

Berg eiendom og Magneten kjøpesenter har lagt store ressurser i å oppgradere uteområdet ned mot Eidsbotn. I vår har de fylt opp en jordvoll ned mot vannet, plantet tre og busker, lagt kantstein og rullet ut 600 kvm. ferdigplen.

– Bortsett fra området nærmest E6 hvor vi skal så plenfrø vil området være ferdig oppgradert til rittdagen. Vi flytter målgangen nærmere Intersport slik at syklistene kommer i mål der det er rullet ut ferdigplen og der det allerede er gress, forteller styreleder i Tour de Tomtvatnet, Arild Berg.

DSC_2663

 

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.