Inspirasjonskveld på Røstad

Inspirasjonskveld for unge og voksne som er mosjonister, utøvere, trenere og/eller ledere på Røstad tirsdag 12. april.

  • Tidspunkt: Tirsdag 12. april kl. 19.00
  • Sted: Nord universitet, Røstad, oransjesalen i Nylåna
  • Arrangør: Et samarbeid mellom Tour de Tomtvatnet, Nessegutten og Bedriftsidrettslaget ved Nord universitet Trøndelag
Eldar Rønning og Truls Roaas holder hvert sitt foredrag under inspirasjonskveld på Røstad.

Arrangementet i Nord universitets lokaler på Røstad er rettet mot unge og voksne som er mosjonister, utøvere, trenere og/eller lagledere.

– Dette er et samarbeid mellom Tour de Tomtvatnet, Nessegutten og bedriftsidrettslaget ved Nord universitet Trøndelag. Med inspirasjonskvelden ønsker vi å gi kunnskap og motivasjon til mosjon og trening for å aktivisere flest mulig – uansett nivå, sier Jorunn Aurstad, seniorkonsulent ved Nord universitet og leder for bedriftsidrettslaget.

“Veien til toppen”

Arrangørene har invitert langrennsløper Eldar Rønning fra Skogn IL og håndballtrener Truls Roaas fra Levanger håndballklubb som vil holde hvert sitt foredrag.

– Eldar vil fortelle om Veien til toppen, om egen toppidrettssatsing som junior og senior, og sine tanker rundt det å tilrettelegge for aktivitet hos barn og unge i dag. Truls tar for seg temaet utvikling og kategorisering av unge utøvere, og frafall i organisert idrett, forteller Aurstad.

– Tour de Tomtvatnet, Sportsklubben Nessegutten og vi i Nord universitet vil også informere om våre aktiviteter og tilbud. Arrangementet er gratis og åpent for alle, legger hun til.

Utvider samarbeidet

Nytt for året er at det er inngått et samarbeid mellom Nessegutten og Nord universitet sitt bedriftsidrettslag om sykkeltreninger.

– Dette er et gjensidig samarbeid som vi tror skal sikre at deltakelsen holder seg stabilt høy også i fremtiden. Nesseguttens opplegg vil bli fulgt, men de åpner altså opp for at Nord universitets medlemmer kan delta på lik linje med Nesseguttens medlemmer. Vi vil samarbeide om temakvelder, opplegg under Tour de Tomtvatnet, kveldsmat og lignende, sier Aurstad.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]