Inspirasjonskveld på Røstad

Inspirasjonskveld for unge og voksne som er mosjonister, utøvere, trenere og/eller ledere på Røstad tirsdag 12. april.

  • Tidspunkt: Tirsdag 12. april kl. 19.00
  • Sted: Nord universitet, Røstad, oransjesalen i Nylåna
  • Arrangør: Et samarbeid mellom Tour de Tomtvatnet, Nessegutten og Bedriftsidrettslaget ved Nord universitet Trøndelag
Eldar Rønning og Truls Roaas holder hvert sitt foredrag under inspirasjonskveld på Røstad.

Arrangementet i Nord universitets lokaler på Røstad er rettet mot unge og voksne som er mosjonister, utøvere, trenere og/eller lagledere.

– Dette er et samarbeid mellom Tour de Tomtvatnet, Nessegutten og bedriftsidrettslaget ved Nord universitet Trøndelag. Med inspirasjonskvelden ønsker vi å gi kunnskap og motivasjon til mosjon og trening for å aktivisere flest mulig – uansett nivå, sier Jorunn Aurstad, seniorkonsulent ved Nord universitet og leder for bedriftsidrettslaget.

«Veien til toppen»

Arrangørene har invitert langrennsløper Eldar Rønning fra Skogn IL og håndballtrener Truls Roaas fra Levanger håndballklubb som vil holde hvert sitt foredrag.

– Eldar vil fortelle om Veien til toppen, om egen toppidrettssatsing som junior og senior, og sine tanker rundt det å tilrettelegge for aktivitet hos barn og unge i dag. Truls tar for seg temaet utvikling og kategorisering av unge utøvere, og frafall i organisert idrett, forteller Aurstad.

– Tour de Tomtvatnet, Sportsklubben Nessegutten og vi i Nord universitet vil også informere om våre aktiviteter og tilbud. Arrangementet er gratis og åpent for alle, legger hun til.

Utvider samarbeidet

Nytt for året er at det er inngått et samarbeid mellom Nessegutten og Nord universitet sitt bedriftsidrettslag om sykkeltreninger.

– Dette er et gjensidig samarbeid som vi tror skal sikre at deltakelsen holder seg stabilt høy også i fremtiden. Nesseguttens opplegg vil bli fulgt, men de åpner altså opp for at Nord universitets medlemmer kan delta på lik linje med Nesseguttens medlemmer. Vi vil samarbeide om temakvelder, opplegg under Tour de Tomtvatnet, kveldsmat og lignende, sier Aurstad.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.