Justering av tid i turklassene

På grunn av feil starttidspunkt for turklassene som startet etter TdT Open, har alle deltakere i aldersbestemte turklassen fått tillagt 3 minutter på sluttiden. Dette skyldes at tidspunkt for startintervallene ble feil etter Open-klassen.

– Vi beklager feilen som bestod i at alle puljer unntatt TdT Open startet 3 min før de var satt opp i tidtakersystemet. Vi fikk flere henvendelser i løpet av lørdag ettermiddag og søndag vedrørende tidene, men var avhengige av endelig bekreftelse fra EQTiming og at de rettet opp dette i den offisielle resultatlista, sier informasjonsanvsarlig i Tour de Tomtvatnet, Odd Einar Aarmo.

Nå er dette rettet opp og riktig resultatliste ligger ute på nett. Samtidig er det denne listen som rapporteres inn til Birken vedrørende seeding.

– Dersom det er deltakere som mener det fortsatt er feil tid så må de gjerne sende oss skriftlig melding og vi får anledning til å følge opp overfor EQTiming.

 

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.