Justering av tid i turklassene

På grunn av feil starttidspunkt for turklassene som startet etter TdT Open, har alle deltakere i aldersbestemte turklassen fått tillagt 3 minutter på sluttiden. Dette skyldes at tidspunkt for startintervallene ble feil etter Open-klassen.

– Vi beklager feilen som bestod i at alle puljer unntatt TdT Open startet 3 min før de var satt opp i tidtakersystemet. Vi fikk flere henvendelser i løpet av lørdag ettermiddag og søndag vedrørende tidene, men var avhengige av endelig bekreftelse fra EQTiming og at de rettet opp dette i den offisielle resultatlista, sier informasjonsanvsarlig i Tour de Tomtvatnet, Odd Einar Aarmo.

Nå er dette rettet opp og riktig resultatliste ligger ute på nett. Samtidig er det denne listen som rapporteres inn til Birken vedrørende seeding.

– Dersom det er deltakere som mener det fortsatt er feil tid så må de gjerne sende oss skriftlig melding og vi får anledning til å følge opp overfor EQTiming.

 

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]