Kick off på Frisklivsentralen

SYKLER SAMMEN: Audun Nygård (f.v.), Asgeir Persø, Marit Veske, Lars Heirsaunet, Odd-Inge Aarmo, Trond Borgsø, Gro Toldnes og Kolbjørn Gjemble (foran) ser fram til å trene sammen fram mot Tour de Tomtvatnet. FOTO: Tor J. Friberg, Levanger-Avisa

Tour de Tomtvatnet støtter vårens sykkelaksjon på Frisklivssentralen i Levanger.

Frisklivssentralen i Levanger går nå i bresjen for å sette fart på levangsbygg som ønsker å sykle. Både til jobb, som enkel mosjon eller som opptrening til Tour de Tomtvatnet. Mandag startet de prosjektet med en kick off hos Frisklivssentralen, med samarbeidspartnere fra Tour de Tomtvatnet, IL Sverre og aktuelle deltakere.

Faste treninger

I regi av Frisklivssentralen blir det nå arrangert fellestreninger hver tirsdag formiddag og torsdag ettermiddag på Levanger. Det er også planlagt å etablere en tilsvarende treningsgruppe på Skogn.
– Treningene ordnes av oss, men de er åpne for alle som ønsker å være med. Målet er å få med flest mulig folk på treningene, sier Marit Veske ved Frisklivssentralen til Levanger-Avisa.

Låner ut sykler

Det blir også mulighet for å låne sykler til treningene, gjennom et samarbeid med Tour de Tomtvatnet, som låner ut fem sykler til prosjektet.
– Trening er viktig, og det bygger mestringsfølelse å passere mållinja, sier Lars Heirsaunet, markedsansvarlig for Tour de Tomtvatnet.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.