Kick off på Frisklivsentralen

SYKLER SAMMEN: Audun Nygård (f.v.), Asgeir Persø, Marit Veske, Lars Heirsaunet, Odd-Inge Aarmo, Trond Borgsø, Gro Toldnes og Kolbjørn Gjemble (foran) ser fram til å trene sammen fram mot Tour de Tomtvatnet. FOTO: Tor J. Friberg, Levanger-Avisa

Tour de Tomtvatnet støtter vårens sykkelaksjon på Frisklivssentralen i Levanger.

Frisklivssentralen i Levanger går nå i bresjen for å sette fart på levangsbygg som ønsker å sykle. Både til jobb, som enkel mosjon eller som opptrening til Tour de Tomtvatnet. Mandag startet de prosjektet med en kick off hos Frisklivssentralen, med samarbeidspartnere fra Tour de Tomtvatnet, IL Sverre og aktuelle deltakere.

Faste treninger

I regi av Frisklivssentralen blir det nå arrangert fellestreninger hver tirsdag formiddag og torsdag ettermiddag på Levanger. Det er også planlagt å etablere en tilsvarende treningsgruppe på Skogn.
– Treningene ordnes av oss, men de er åpne for alle som ønsker å være med. Målet er å få med flest mulig folk på treningene, sier Marit Veske ved Frisklivssentralen til Levanger-Avisa.

Låner ut sykler

Det blir også mulighet for å låne sykler til treningene, gjennom et samarbeid med Tour de Tomtvatnet, som låner ut fem sykler til prosjektet.
– Trening er viktig, og det bygger mestringsfølelse å passere mållinja, sier Lars Heirsaunet, markedsansvarlig for Tour de Tomtvatnet.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]