Klar for storinnrykk

Inger Lise Winje og Bjørn Ståle Eikrem står parat til å ta imot et rush av kunder til Intersport-butikken på Moan de kommende dagene.

I dagene før rittet er Intersport-butikken hovedkontor for Tour de Tomtvatnet.

– Her vil det bli delt ut startnummer og man kan samtidig få utført service på sykkelen. Butikken og salgsteltet på utsiden bugner i tillegg av gode tilbud, reklamerer butikksjef Håvard Martin Noem.

Unngå kø – hent startnummer torsdag og fredag

Utdeling av startnummer vil foregå i butikkens åpningstider torsdag og fredag, samt lørdag morgen fra klokka 07.00. Da kan man også få utført sykkelservice i tolvte time.

– Av erfaring vil det være et voldsomt kjør i butikken på morgentimene lørdag. Det er derfor en stor fordel om så mange som mulig gjør unna sine ærend torsdag og fredag, tipser Noem.

Åpningstider, Intersport/sekretariat TdT:

  • Torsdag 11.06: 10.00 – 20.00
  • Fredag 12.06: 10.00 – 20.00
  • Lørdag 13.06: 07.00 – 18.00 (sekretariatet stenger klokka 10.30)

 

  • DSC_2444
    Salgstelt er rigget på utsiden av Intersport-butikken på Moan.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.