La barna oppleve ekte sykkelglede

Om barna er drevne syklister eller nettopp har startet å sykle, kan barna trygt bli med på årets barneritt.

Tour de Tomtvatnet barneritt 2018

For i barnerittet er det ikke resultatene som står i fokus, men gleden over å delta, komme i mål og få en medalje rundt halsen. I dette rittet kan barna sykle på den sykkelen de selv foretrekker enten det er en tohjulsykkel, sparkesykkel, sykkel med støttehjul, trehjulsykkel eller løpesykkel. Tidligere har det også vært barn som har deltatt med trøtraktor.

Egen løype, målbue og speaker

Barnerittet passer for alle barn mellom 2-10 år, men eldre barn er også velkommen til å delta. For eldre barn kan vi også anbefale etappen med start fra Markabygda (15 km) eller Hovedrittet (47 km). 

I barnerittet blir barna delt inn i aldersbestemte puljer, og alle sykler den samme løypa. De minste sykler en runde mens de litt større sykler flere runder. I tillegg til egen løype, er det også satt opp egen målbue og egen speaker til barnerittet. 

Alle som deltar får premie. I tillegg er det trekning av flotte premier fra kl. 14.45 for alle som har deltatt i barnerittet. Vi trekker blant annet ut to flotte sykler som er sponset av Intersport Gigant Levanger.

Påmelding til barnerittet

Vi anbefaler at dere melder på barna via nettsiden vår i forkant av rittet, men dere kan også melde dere på ved personlig oppmøte hos Intersport lørdag 15. juni fram til kl. 13.45. Det koster 50,- per barn å delta i barnerittet.

Startnummer må hentes ut hos Intersport Gigant Levanger, og dette kan gjøres fra torsdag 13. juni og til og med lørdag 15. juni kl. 13.45.

For mer praktisk informasjon om barnerittet – trykk her

Vi ønsker alle små masse lykke til i årets barneritt.

Andre nyheter

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.

Nå er det bare å sykle!

Vi har tatt runden rundt Tomtvatnet, og kan melde om fine veiforhold både på stier og bilvei. Har du ikke syklet enda, er det bare å sette i gang! I helga 30. mai starter alternativ TdT 2020, og vi håper så mange som mulig blir med! Det er GRATIS å delta og vi premierer alle […]

TdT 2020

for alle som ønsker å sykle årets utgave av Tour de Tomtvatnet er løypa åpen i tidsrommet lørdag 30. mai til og med søndag 14. juni

Påskenytt fra TdT

I henhold til helsemyndighetens krav og anbefalinger vil Tour de Tomtvatnet ikke bli arrangert som planlagt med fredagstour for skolelever 12. juni og lørdagsritt 13. juni.

Arrangøren ønsker allikevel å gi et tilbud til alle som vil sykle løypa også i år, og få det registrert som ordinær deltakelse.