La barna oppleve ekte sykkelglede

Om barna er drevne syklister eller nettopp har startet å sykle, kan barna trygt bli med på årets barneritt.

Tour de Tomtvatnet barneritt 2018

For i barnerittet er det ikke resultatene som står i fokus, men gleden over å delta, komme i mål og få en medalje rundt halsen. I dette rittet kan barna sykle på den sykkelen de selv foretrekker enten det er en tohjulsykkel, sparkesykkel, sykkel med støttehjul, trehjulsykkel eller løpesykkel. Tidligere har det også vært barn som har deltatt med trøtraktor.

Egen løype, målbue og speaker

Barnerittet passer for alle barn mellom 2-10 år, men eldre barn er også velkommen til å delta. For eldre barn kan vi også anbefale etappen med start fra Markabygda (15 km) eller Hovedrittet (47 km). 

I barnerittet blir barna delt inn i aldersbestemte puljer, og alle sykler den samme løypa. De minste sykler en runde mens de litt større sykler flere runder. I tillegg til egen løype, er det også satt opp egen målbue og egen speaker til barnerittet. 

Alle som deltar får premie. I tillegg er det trekning av flotte premier fra kl. 14.45 for alle som har deltatt i barnerittet. Vi trekker blant annet ut to flotte sykler som er sponset av Intersport Gigant Levanger.

Påmelding til barnerittet

Vi anbefaler at dere melder på barna via nettsiden vår i forkant av rittet, men dere kan også melde dere på ved personlig oppmøte hos Intersport lørdag 15. juni fram til kl. 13.45. Det koster 50,- per barn å delta i barnerittet.

Startnummer må hentes ut hos Intersport Gigant Levanger, og dette kan gjøres fra torsdag 13. juni og til og med lørdag 15. juni kl. 13.45.

For mer praktisk informasjon om barnerittet – trykk her

Vi ønsker alle små masse lykke til i årets barneritt.

Andre nyheter

Morgenfugler – se her!

Nå har tidligstarten kl. 09.00 blitt en egen klasse i Tour de Tomtvatnet.

Påmeldingen er åpen!

Har du nyttårsforsettet klart? Hva med å gjennomføre TdT 13. juni?

TdT Barneritt 2019

Se de fine bildene fra barnerittet 2019.

Tour de Tomtvatnet 2019

Se bilder fra Tour de Tomtvatnet 2019.