La barna oppleve ekte sykkelglede

Om barna er drevne syklister eller nettopp har startet å sykle, kan barna trygt bli med på årets barneritt.

Tour de Tomtvatnet barneritt 2018

For i barnerittet er det ikke resultatene som står i fokus, men gleden over å delta, komme i mål og få en medalje rundt halsen. I dette rittet kan barna sykle på den sykkelen de selv foretrekker enten det er en tohjulsykkel, sparkesykkel, sykkel med støttehjul, trehjulsykkel eller løpesykkel. Tidligere har det også vært barn som har deltatt med trøtraktor.

Egen løype, målbue og speaker

Barnerittet passer for alle barn mellom 2-10 år, men eldre barn er også velkommen til å delta. For eldre barn kan vi også anbefale etappen med start fra Markabygda (15 km) eller Hovedrittet (47 km). 

I barnerittet blir barna delt inn i aldersbestemte puljer, og alle sykler den samme løypa. De minste sykler en runde mens de litt større sykler flere runder. I tillegg til egen løype, er det også satt opp egen målbue og egen speaker til barnerittet. 

Alle som deltar får premie. I tillegg er det trekning av flotte premier fra kl. 14.45 for alle som har deltatt i barnerittet. Vi trekker blant annet ut to flotte sykler som er sponset av Intersport Gigant Levanger.

Påmelding til barnerittet

Vi anbefaler at dere melder på barna via nettsiden vår i forkant av rittet, men dere kan også melde dere på ved personlig oppmøte hos Intersport lørdag 15. juni fram til kl. 13.45. Det koster 50,- per barn å delta i barnerittet.

Startnummer må hentes ut hos Intersport Gigant Levanger, og dette kan gjøres fra torsdag 13. juni og til og med lørdag 15. juni kl. 13.45.

For mer praktisk informasjon om barnerittet – trykk her

Vi ønsker alle små masse lykke til i årets barneritt.

Andre nyheter

Trim&Vinn

Ny løsning for påmelding og registrering Du synes kanskje det har vært stille fra oss en periode?   Vi kan i dag presentere vår nye løsning, Trim&Vinn. Dette er en app som er utviklet av selskapet Flexboks og fungerer både på Android og Iphone. I appen har du mulighet til å melde deg på de forskjellige […]

TdTQR – en suksess?

TdTQR – en suksess? Årets TdTQR med løypene, Tour de Tomtvatnet, Markabygda og Barneritt er over for denne gang. Med over 650 deltakere til start i løpet av perioden 29.mai til 13.juni må vi si oss veldig fornøyd med. På tross av store utfordringer med vårt registreringssystem som håndterer påmelding og QR-koder velger vi å […]

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]