Liv og røre i Markabygda

Daniel Austli Rønsåsbjørg (f.v) og Kenneth Skjerve i Markabygda IL garanterer god stemning fra trimstarten i Markabygda. Sistnevntes barn Mia (9) og Iver (7) syklet sjarmøretappen i fjor og stiller til start i Tour de Tomtvatnet også i år.

Nytt av året er en utvidet og forbedret start fra Markabygda for de som ikke ønsker å sykle hele løypa.

De som ikke ønsker å sykle hovedrittet på 47 km. kan også i år velge å sykle sjarmøretappen fra Markabygda til felles målgang på Moan.

– Vi skal blant annet ha speakertjeneste og felles oppvarming med instruktører fra Care treningssenter. Vi retter oss i mot barneskoleelever og premierer den klassen som i snitt har best deltakelse. Det blir også kiosksalg og underholdning ved start, forteller dugnadssjef for Markabygdagjengen, Kenneth Skjerve.

Løype på 15 km.

– Sykkelturen fra Markabygda er cirka 15 kilometer og er overkommelig for de fleste, påpeker Skjerve.

– I år har vi også en egen klasse for funksjonshemmede med start klokka ni, to timer før de øvrige klassene starter fra Kirkegata i Levanger sentrum, forteller leder i hovedkomiteen for Tour de Tomtvatnet, Arild Berg.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.