Liv og røre i Markabygda

Daniel Austli Rønsåsbjørg (f.v) og Kenneth Skjerve i Markabygda IL garanterer god stemning fra trimstarten i Markabygda. Sistnevntes barn Mia (9) og Iver (7) syklet sjarmøretappen i fjor og stiller til start i Tour de Tomtvatnet også i år.

Nytt av året er en utvidet og forbedret start fra Markabygda for de som ikke ønsker å sykle hele løypa.

De som ikke ønsker å sykle hovedrittet på 47 km. kan også i år velge å sykle sjarmøretappen fra Markabygda til felles målgang på Moan.

– Vi skal blant annet ha speakertjeneste og felles oppvarming med instruktører fra Care treningssenter. Vi retter oss i mot barneskoleelever og premierer den klassen som i snitt har best deltakelse. Det blir også kiosksalg og underholdning ved start, forteller dugnadssjef for Markabygdagjengen, Kenneth Skjerve.

Løype på 15 km.

– Sykkelturen fra Markabygda er cirka 15 kilometer og er overkommelig for de fleste, påpeker Skjerve.

– I år har vi også en egen klasse for funksjonshemmede med start klokka ni, to timer før de øvrige klassene starter fra Kirkegata i Levanger sentrum, forteller leder i hovedkomiteen for Tour de Tomtvatnet, Arild Berg.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]