Resultater – Folkeløpet

Foto: Marte Skjesol / Innherred

Lørdag 26. september ble Tour de Tomtvatnet løp arrangert på Røstad, med fire løpealternativ: 7 km – trim/familie, 14 km – aktive klasser og 500 meter – barneløp.

Det var omtrent 50 deltakere i barneløpet, mens 8 løpere stilte til start i ungdomsklassen på 7 kilometer.

Cirka 90 deltakere fullførte trimløypa på samme distanse og 40 deltakere gjorde opp seg i mellom i de respektive konkurranseklasser på 14 kilometer.

KLIKK HER for resultater fra Folkeløpet 2015

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.