Løypetraseen er åpen

Tour de Tomtvatnet-løypa er åpen for test og trening.

Det er hentet inn tillatelse fra grunneiere til å sykle TdT-traseen. Skogn og Grønningen bygdeallmenning rapporterer om brukbare forhold på fjellveien. Dermed er det muligheter for å teste både form og løype nå sju og en halv uke før rittet.

Løypa ble midlertidig merket onsdag 27. april. Det anbefales å sykle bilveien langs Tomtvatnet, altså ikke ta inn på stien mot demningen. Veien på den andre siden er nemlig ikke helt fri for snø ennå. Men om man følger den gamle traseen, rett fram mot krysset der veien deler seg, er det fullt framkommelig. God tur!

Se video av løypa filmet under rittet i fjor av Marius Andersen.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.