Løypetraseen er åpen

Tour de Tomtvatnet-løypa er åpen for test og trening.

Det er hentet inn tillatelse fra grunneiere til å sykle TdT-traseen. Skogn og Grønningen bygdeallmenning rapporterer om brukbare forhold på fjellveien. Dermed er det muligheter for å teste både form og løype nå sju og en halv uke før rittet.

Løypa ble midlertidig merket onsdag 27. april. Det anbefales å sykle bilveien langs Tomtvatnet, altså ikke ta inn på stien mot demningen. Veien på den andre siden er nemlig ikke helt fri for snø ennå. Men om man følger den gamle traseen, rett fram mot krysset der veien deler seg, er det fullt framkommelig. God tur!

Se video av løypa filmet under rittet i fjor av Marius Andersen.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]