Meld deg på i dag

Første påmeldingsfrist går ut natt til søndag 1. juni.

Har du planer om å sykle Tour de Tomtvatnet 14. juni, er det derfor ingen vits i å utsette påmeldingen. Etter 1. juni øker nemlig påmeldingsavgiften med først 50 % og deretter 100 % ved etteranmelding.

– Lørdag 30.mai klokka 23.59 øker påmeldingsavgiften. Natt til søndag 8. juni stenger påmeldingen. Når vi er ferdig med å pakke konvolutter med startnummer, tidtakerbrikke og praktisk informasjon til deltakerne fra første runde med påmeldinger, åpner den igjen fra onsdag 11. juni klokka 18.00, informerer påmeldingsansvarlig Per Gunnar Hansen (bildet).

Det vil da være mulig å etteranmelde seg både på nett via deltaker.no og ved personlig oppmøte på rittkontoret på Moan. I 2. etasje over Intersport Gigant.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.