Meld deg på TdT barneritt

350 deltakere i barnerittet i 2015.

Påmeldingen til Tour de Tomtvatnet barneritt er nå åpnet.

Tour of Norway for Kids har tidligere arrangert barneritt under Tour de Tomtvatnet. I år er teamet forhindret i å komme til Levanger, men vår egen barneritt-komité vil sørge for et fullverdig tilbud til barna som vil delta på sykkelritt denne dagen.

Gi inn på denne linken for melde på deltakere til rittet.
Praktisk info/program:
  • Kr. 20,- i startkontingent. (Betales ved påmelding på nett eller før start)
  • Påmelding og utdeling av startnummer i eget Infotelt mellom Magneten (Meny/Europris) og Intersport/Caverion-bygget fra kl.12.00.
  • Start kl.14.00.
  • Premieutdeling ca kl. 14.45. Alle får premie.
  • Egen speaker og målbue.
  • Idrettsglede i fokus, ikke resultat.
  • Et tilbud for syklister opp til 8-9 år. Eldre barn oppfordres å sykle familieløypa fra Markabygda (15 km) eller hovedrittet (47 km).

Påmeldingen til barneritt via nett er åpent fram til kl23 i kveld. NB! Startnummer må hentes ut på Intersport Gigant lørdag mellom kl12-13.30. Start er kl14. Utdeling på Intersport fredag gjelder kun for hovedrittet. Det er også mulig å melde seg på ved personlig oppmøte mellom kl12-13.30 lørdag.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.