Morgenfugler – se her!

Tour de Tomtvatnet

Nå har tidligstarten kl. 09.00 blitt en egen klasse i Tour de Tomtvatnet.

– Målet er at flere skal få muligheten til å delta i selve rittet, sier Jonas Aarmo, daglig leder i Tour de Tomtvatnet.

Tidligere har tidligstarten blitt organisert gjennom Frisklivssentralen. Nå er den løftet til egen varegruppe under klassealternativene for påmelding i årets ritt: «TdT tidlig start trim». Ved å gjøre dette kan TdT-arrangørene i større grad ta hensyn til deltagernes ulike ønsker og behov.

– Vi har fått tilbakemeldinger på at noen synes det er litt stusselig å komme til mål i tretida når det begynner å ebbe ut med liv og røre i målområdet. Ved å starte tidligere, vil flere få muligheten å oppleve å krysse mållinjen mens publikum heier deg i mål, sier Aarmo.

– I tillegg er tidligstarten perfekt for de som ønsker å være lenge ute i løypa og nyte en flott sykkeltur i vakre omgivelser, fortsetter Aarmo.

 

Meld deg på tidligstarten her.

 

Tidligstarten – et kinderegg

Lørdag 13. juni kan «early birds» eksempelvis gi seg selv et kinderegg ved å oppfylle tre ønsker på én gang. Bruker du f. eks. rundt tre timer på de 47 kilometerne fra starten i Kirkegata til mål ved Magneten vil du:

  1. Sykle i mål når det er flest publikummere i målområdet
  2. Komme i mål en liten halvtime før «proffene» i Open-klassen skal gjøre opp om seieren, og dermed med deg den spennende innspurten!
  3. Ha god tid til å følge egne barn til Barnerittet som starter klokken 14.00.

 

Det viktigste er at tidligstarten gir deg muligheten til å sykle i ditt eget tempo

– Men uansett om du sykler fort eller sakte, eller har en stopp ute i løypa, vis hensyn, understreker Aarmo.

 

Blir det flere påmeldte i år?

Etter noen år med nedgang, har TdT-arrangørene klart å snu trenden. Deltagerantallet i turrittet har de siste årene ligget på i overkant av 1.000.

– Det er vi veldig godt fornøyde med. Vi håper og tror at tidligstarten kan bidra til en økning i antall påmeldte i år, sier Aarmo.

Så da blir oppfordringen – Ta med deg venner, familie og kolleger og møt opp på startstreken kl. 09.00 lørdag 13. juni i år.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]

Nå har tidligstarten kl. 09.00 blitt en egen klasse i Tour de Tomtvatnet.