Morgenfugler – se her!

Tour de Tomtvatnet

Nå har tidligstarten kl. 09.00 blitt en egen klasse i Tour de Tomtvatnet.

– Målet er at flere skal få muligheten til å delta i selve rittet, sier Jonas Aarmo, daglig leder i Tour de Tomtvatnet.

Tidligere har tidligstarten blitt organisert gjennom Frisklivssentralen. Nå er den løftet til egen varegruppe under klassealternativene for påmelding i årets ritt: «TdT tidlig start trim». Ved å gjøre dette kan TdT-arrangørene i større grad ta hensyn til deltagernes ulike ønsker og behov.

– Vi har fått tilbakemeldinger på at noen synes det er litt stusselig å komme til mål i tretida når det begynner å ebbe ut med liv og røre i målområdet. Ved å starte tidligere, vil flere få muligheten å oppleve å krysse mållinjen mens publikum heier deg i mål, sier Aarmo.

– I tillegg er tidligstarten perfekt for de som ønsker å være lenge ute i løypa og nyte en flott sykkeltur i vakre omgivelser, fortsetter Aarmo.

 

Meld deg på tidligstarten her.

 

Tidligstarten – et kinderegg

Lørdag 13. juni kan «early birds» eksempelvis gi seg selv et kinderegg ved å oppfylle tre ønsker på én gang. Bruker du f. eks. rundt tre timer på de 47 kilometerne fra starten i Kirkegata til mål ved Magneten vil du:

  1. Sykle i mål når det er flest publikummere i målområdet
  2. Komme i mål en liten halvtime før «proffene» i Open-klassen skal gjøre opp om seieren, og dermed med deg den spennende innspurten!
  3. Ha god tid til å følge egne barn til Barnerittet som starter klokken 14.00.

 

Det viktigste er at tidligstarten gir deg muligheten til å sykle i ditt eget tempo

– Men uansett om du sykler fort eller sakte, eller har en stopp ute i løypa, vis hensyn, understreker Aarmo.

 

Blir det flere påmeldte i år?

Etter noen år med nedgang, har TdT-arrangørene klart å snu trenden. Deltagerantallet i turrittet har de siste årene ligget på i overkant av 1.000.

– Det er vi veldig godt fornøyde med. Vi håper og tror at tidligstarten kan bidra til en økning i antall påmeldte i år, sier Aarmo.

Så da blir oppfordringen – Ta med deg venner, familie og kolleger og møt opp på startstreken kl. 09.00 lørdag 13. juni i år.

Andre nyheter

Nå er det bare å sykle!

Vi har tatt runden rundt Tomtvatnet, og kan melde om fine veiforhold både på stier og bilvei. Har du ikke syklet enda, er det bare å sette i gang! I helga 30. mai starter alternativ TdT 2020, og vi håper så mange som mulig blir med! Det er GRATIS å delta og vi premierer alle […]

TdT 2020

for alle som ønsker å sykle årets utgave av Tour de Tomtvatnet er løypa åpen i tidsrommet lørdag 30. mai til og med søndag 14. juni

Påskenytt fra TdT

I henhold til helsemyndighetens krav og anbefalinger vil Tour de Tomtvatnet ikke bli arrangert som planlagt med fredagstour for skolelever 12. juni og lørdagsritt 13. juni.

Arrangøren ønsker allikevel å gi et tilbud til alle som vil sykle løypa også i år, og få det registrert som ordinær deltakelse.

Morgenfugler – se her!

Nå har tidligstarten kl. 09.00 blitt en egen klasse i Tour de Tomtvatnet.

Nå har tidligstarten kl. 09.00 blitt en egen klasse i Tour de Tomtvatnet.