Motivasjonssang i TdT-løypa

Denne gjengen står bak Landsfestivalen for kor i Levanger 11-14. juni. Foto: Sander Sandvik/Levanger-Avisa.

Landsfestivalen for kor arrangeres i Levanger samme helg som sykkelrittet Tour de Tomtvatnet. Det borger for allsang uten grenser langs løypa.

– Vi samarbeider både med Magneten kjøpesenter og Tour de Tomtvatnet, og vil i den forbindelse opptre på ulike steder i Levanger fredag og lørdag. Korsangere vil blant annet bli å se i startområdet og utvalgte steder i løypa med innslag av motivasjonssang, sier festivalleder Hans Vist.

1000 sangere og 2000 syklister

Cirka 1000 sangere fra hele landet er ventet til Levanger fra torsdag til søndag. I tillegg fylles Levanger sentrum forhåpentligvis med opp til 2000 syklister lørdag formiddag.

– Det blir mye folk samlet i sentrum denne dagen, men vi har god kontroll på logistikken. Vi parkerer busser med sangere i utkanten av sentrum for å unngå konflikt med syklistene, beroliger Vist.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.