Nytt barneritt i 2014

Tour of Norway for kids har bekreftet sin ankomst under Tour de Tomtvatnet lørdag 14. juni.

Barnerittet har blitt arrangert ved innkomsten til hovedrittet på Moan de siste par årene. Suksessen med mellom 200 og 400 deltakere hvert år har ført til at Levanger og Tour de Tomtvatnet får besøk av det rullende sykkelsirkuset også i 2014.

– Vi er veldig glad for at Tour of Norway for kids legger turen innom Levanger også i år. Barnerittet har blitt en viktig tradisjon for Tour de Tomtvatnet og et høydepunkt for de aller minste syklistene som synes hovedløypa og turen fra Markabygda blir for lang, sier TdT-leder Arild Berg.

Klikk her for mer info om barnerittet og årets turneprogram.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.