Nytt styre i Tour de Tomtvatnet

Odd Arild Sandnes (f.v.), Vegard Knudsen, Odd Einar Aarmo, Kjersti Størseth, Olav M. Salater, Jorunn Aurstad og Lars Heirsaunet utgjør det nye styret i Tour de Tomtvatnet AS.

Styret i Tour de Tomtvatnet er forsterket med fire nye navn i forkant av jubileumsåret 2017, deriblant ny styreleder ved Olav Midtsian Salater.

Torsdag 10. november ble det første møtet med det nye styret avholdt. TdT-teamet er forsterket med fire nye navn; Jorunn Aurstad, Kjersti Størseth, Odd Arild Sandnes og Olav M. Salater. Sistnevnte er valgt som ny styreleder etter at Arild Berg takket av etter seks år som styreleder i Tour de Tomtvatnet AS. Selskapet ble stiftet i 2010, to år etter at det første sykkelrittet ble arrangert.

Det nye TdT-styret:

  • Olav M. Salater, banksjef i Sparebank1 SMN (leder)
  • Jorunn Aurstad, Nord universitet/Nasjonalt kompetansesenter for kultur og helse
  • Kjersti Størseth, Levanger ungdomsskole
  • Odd Arild Sandnes, daglig leder i Mediehuset Innherred
  • Lars Heirsaunet, senterleder Magneten kjøpesenter
  • Odd Einar Aarmo, daglig leder Berg eiendom
  • Vegard Knudsen, Mediehuset Innherred

Tour de Tomtvatnet takker Arild Berg for en fremragende innsats som styreleder de seks foregående år. Berg fortsetter i en annen og mindre rolle i organisasjonen.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.