Nytt styre i Tour de Tomtvatnet

Odd Arild Sandnes (f.v.), Vegard Knudsen, Odd Einar Aarmo, Kjersti Størseth, Olav M. Salater, Jorunn Aurstad og Lars Heirsaunet utgjør det nye styret i Tour de Tomtvatnet AS.

Styret i Tour de Tomtvatnet er forsterket med fire nye navn i forkant av jubileumsåret 2017, deriblant ny styreleder ved Olav Midtsian Salater.

Torsdag 10. november ble det første møtet med det nye styret avholdt. TdT-teamet er forsterket med fire nye navn; Jorunn Aurstad, Kjersti Størseth, Odd Arild Sandnes og Olav M. Salater. Sistnevnte er valgt som ny styreleder etter at Arild Berg takket av etter seks år som styreleder i Tour de Tomtvatnet AS. Selskapet ble stiftet i 2010, to år etter at det første sykkelrittet ble arrangert.

Det nye TdT-styret:

  • Olav M. Salater, banksjef i Sparebank1 SMN (leder)
  • Jorunn Aurstad, Nord universitet/Nasjonalt kompetansesenter for kultur og helse
  • Kjersti Størseth, Levanger ungdomsskole
  • Odd Arild Sandnes, daglig leder i Mediehuset Innherred
  • Lars Heirsaunet, senterleder Magneten kjøpesenter
  • Odd Einar Aarmo, daglig leder Berg eiendom
  • Vegard Knudsen, Mediehuset Innherred

Tour de Tomtvatnet takker Arild Berg for en fremragende innsats som styreleder de seks foregående år. Berg fortsetter i en annen og mindre rolle i organisasjonen.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]