Påskenytt fra TdT

Gladnyhet for alle som har planer om å sykle Tour de Tomtvatnet

I henhold til helsemyndighetens krav og anbefalinger vil Tour de Tomtvatnet ikke bli arrangert som planlagt med fredagstour for skolelever 12. juni og lørdagsritt 13. juni.

Arrangøren ønsker allikevel å gi et tilbud til alle som vil sykle løypa også i år, og få det registrert som ordinær deltakelse. Arrangementets grunnidé har hele tiden vært å gi et tilbud til folk flest som ønsker å ha et mål for trening og mosjon, og at gjennomføring skal ha en lavterskelprofil. Arrangøren har derfor følgende tilbud å komme med:

– for alle som ønsker å sykle årets utgave av Tour de Tomtvatnet er løypa åpen i tidsrommet  lørdag 30. mai til og med søndag 14. juni

– løypa merkes på vanlig måte

– startpunkt vil være fra torget og målgang på Moan

– arrangøren kommer tilbake til hvordan selve gjennomføringen kan registreres

– gjennomført sykkeltur vil gi mulighet for å hente ut medalje hos Intersport på Moan i løpet av hele juni måned

All ferdsel i løypa må ta hensyn til at det er ordinær trafikk langs veiene og at det kan være stengsel for husdyr som alltid må settes tilbake etter passering.

Videre må antall som kan sykle i lag og andre koronarelaterte forhold tilpasses de til enhver tid gjeldende anbefalinger fra helsemyndighetene.

Alle som har meldt seg på det ordinært planlagte rittet vil få deltakeravgiften refundert.

Med ønske om at flest mulig er mye ute, holder seg i god form og får en eller flere fine sykkelturer i TdT-løypa også i år!

God påske

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]