Påskenytt fra TdT

Gladnyhet for alle som har planer om å sykle Tour de Tomtvatnet

I henhold til helsemyndighetens krav og anbefalinger vil Tour de Tomtvatnet ikke bli arrangert som planlagt med fredagstour for skolelever 12. juni og lørdagsritt 13. juni.

Arrangøren ønsker allikevel å gi et tilbud til alle som vil sykle løypa også i år, og få det registrert som ordinær deltakelse. Arrangementets grunnidé har hele tiden vært å gi et tilbud til folk flest som ønsker å ha et mål for trening og mosjon, og at gjennomføring skal ha en lavterskelprofil. Arrangøren har derfor følgende tilbud å komme med:

– for alle som ønsker å sykle årets utgave av Tour de Tomtvatnet er løypa åpen i tidsrommet  lørdag 30. mai til og med søndag 14. juni

– løypa merkes på vanlig måte

– startpunkt vil være fra torget og målgang på Moan

– arrangøren kommer tilbake til hvordan selve gjennomføringen kan registreres

– gjennomført sykkeltur vil gi mulighet for å hente ut medalje hos Intersport på Moan i løpet av hele juni måned

All ferdsel i løypa må ta hensyn til at det er ordinær trafikk langs veiene og at det kan være stengsel for husdyr som alltid må settes tilbake etter passering.

Videre må antall som kan sykle i lag og andre koronarelaterte forhold tilpasses de til enhver tid gjeldende anbefalinger fra helsemyndighetene.

Alle som har meldt seg på det ordinært planlagte rittet vil få deltakeravgiften refundert.

Med ønske om at flest mulig er mye ute, holder seg i god form og får en eller flere fine sykkelturer i TdT-løypa også i år!

God påske

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.

Nå er det bare å sykle!

Vi har tatt runden rundt Tomtvatnet, og kan melde om fine veiforhold både på stier og bilvei. Har du ikke syklet enda, er det bare å sette i gang! I helga 30. mai starter alternativ TdT 2020, og vi håper så mange som mulig blir med! Det er GRATIS å delta og vi premierer alle […]

TdT 2020

for alle som ønsker å sykle årets utgave av Tour de Tomtvatnet er løypa åpen i tidsrommet lørdag 30. mai til og med søndag 14. juni