Påmelding til barneritt

BARNERITT: Over 300 barn deltok på barnerittet på Moan i fjor i strålende sommervær. FOTO: Levanger-Avisa.

Tour of Norway for kids besøker Levanger under Tour de Tomtvatnet.

Barnerittet har blitt arrangert ved innkomsten til hovedrittet på Moan de siste årene. Suksessen med mellom 200 og 400 deltakere hvert år har ført til at Levanger og Tour de Tomtvatnet fikk besøk av det rullende sykkelsirkuset også i 2014, da med over 300 deltakere!

– Barnerittet har blitt en fast tradisjon under den årlige sykkelfesten i Levanger i juni. Nå har Tour of Norway for kids bekreftet sin ankomst også i 2015, forteller leder for barnerittet, Hege Ovesen.

Se turnélista her.

Påmelding

Påmeldingen er åpnet og skjer enten via denne linken eller ved oppmøte på Moan før start på rittdagen 13. juni.

– I 2014 hadde vi over 300 deltakere i barnerittet. Vi håper på like stor oppslutning også i år, sier Ovesen.

Første start går klokken 14.00. Møt opp en time før for utdeling av startnummer. Påmeldingsavgift kr. 20,-

Fotokonkurranse

Følg også Tour of Norway på facebook.

– Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på facebook, twitter eller instagram. Årets beste bilde vinner en sykkel.

 

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.