Påmelding til barneritt

Forhåndspåmeldingen til Tour of Norway for kids er åpen.

Barnerittet har blitt arrangert ved innkomsten til hovedrittet på Moan de siste par årene. I fjor stilte hele 350 deltakere til start. Leder for barnerittet i TdT, Hege Ovesen, håper på like god oppslutning i år.

– Vi er veldig glad for at Tour of Norway for kids kommer tilbake til oss også i år. De kjører et helproft opplegg til stor glede for barna. Forhåpentligvis kommer det mange barn til Levanger for å sykle på lørdag. Værmeldingen er svært lovende, så ligger an til å bli en fantastisk dag både for store og små, sier Ovesen.

Påmelding skjer på forhånd via eget påmeldingsskjema eller før starten som går kl.14.00.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.