Pettersen og Sæther seiret

Øyvind S. Pettersen(i midten) fra TVK rykket i Lein-bakken og sikret seg seieren i TdT Open.

Øyvind S. Pettersen fra TVK sykkel og Solrun Sæther fra CK Victoria vant herre- og dameklassen i TdT Open i Tour de Tomtvatnet 2015.

Pettersen ble klokket inn på tiden 1,21,49 min. På andreplass kom fjorårsvinner Eric Nevin fra Stiftstaden SK som kom 42 sekunder bak.

– Jeg ristet av Eric i Lein-bakken. Feltet bak ramlet av etter Lavøya, fortalte vinneren etter målgang.

Vegar Rangul fra Skogn IL endte på tredjeplass med tiden 1,23,34 min. Han lå først i et felt med åtte syklister. Sivert Worum Daling (17) fra IL Sverre syklet inn til en sterk fjerdeplass med samme tid som Rangul.

Sæther raskest av damene

I dameklassen kom Solrun Sæther fra CK Voctoria alene over målstreken på tiden 1,33,41. Hege Galguften fra Namdal SK og Sissel K. Østvold fra Rena IL endte på henholdsvis andre- og tredjeplass, 3,26 og 6,23 min. bak vinneren.

KLIKK HER for øvrige resultater (live-resultater m/mellomtider)

DSC_2520
Damevinner Solrun Sæther ble intervjuet av Erlend Aune i #innspark (innherred.no) rett etter målgang.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.