Purktrøa flesker til i TdT

Spreke ansatte og foreldre i Purktrøa gårdsbarnehage har vært et fast innslag i Tour de Tomtvatnet i flere år.

Purktrøa gårdsbarnehage stiller med rekordmange 32 deltakere i årets Tour de Tomtvatnet.

Barnehagen i Skogn har vært med og satt sitt preg og sin knall rosa farge på folkefesten i flere år. I år blir det enda flere “griser” å se langs løypa.

– Vi arrangerte “Mini-piggen” en ettermiddag for barn, ansatte, foreldre og søsken. Vi kaller det litt humoristisk for seedingritt til Tour de Tomtvatnet. Det har vært bra deltakelse på dette også tidligere år, men i år tok det helt av. Vi er 32 deltakere per nå. Det er ny rekord, sier barnehagebestyrer, Ingebjørg Mikalsen.

Påmeldingen er åpen til kvelden før rittet, men første prisøkning i startkontingent er natt til 29. mai.

MELD DEG PÅ HER

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]