Purktrøa flesker til i TdT

Spreke ansatte og foreldre i Purktrøa gårdsbarnehage har vært et fast innslag i Tour de Tomtvatnet i flere år.

Purktrøa gårdsbarnehage stiller med rekordmange 32 deltakere i årets Tour de Tomtvatnet.

Barnehagen i Skogn har vært med og satt sitt preg og sin knall rosa farge på folkefesten i flere år. I år blir det enda flere «griser» å se langs løypa.

– Vi arrangerte «Mini-piggen» en ettermiddag for barn, ansatte, foreldre og søsken. Vi kaller det litt humoristisk for seedingritt til Tour de Tomtvatnet. Det har vært bra deltakelse på dette også tidligere år, men i år tok det helt av. Vi er 32 deltakere per nå. Det er ny rekord, sier barnehagebestyrer, Ingebjørg Mikalsen.

Påmeldingen er åpen til kvelden før rittet, men første prisøkning i startkontingent er natt til 29. mai.

MELD DEG PÅ HER

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.