Rennlederen er optimistisk

Leder Kenneth Skjerve for Tour de Tomtvatnet ski, føler seg trygg på at snøen kommer i god tid før rennet 8. februar.

I et intervju i Levanger-Avisa 7. januar, sier han følgende:

– På Bumyra er det bare blankis, men opp mot Skjøtingen er det greie forhold. Vi trenger selvsagt mye mer snø, men regner med at det vil komme. Vi har egentlig ikke tenkt på hva som vil skje hvis det ikke blir snø, men det vil nok være snø den 8. februar.

Tre distanser

Videre informerer han om opplegget for skifesten på Bumra stadion i Markabygda.

– Det vil bli tre ulike distanser. Vi har 40 kilometeren som er tur/konkurranseklassen, og den er for 16 år og oppover. Vi har også en trimløype på 21 kilometer, og den er åpen for alle. I tillegg vil det bli en liten 5 kilometerssløyfe for de yngste, og en skicrossløype nede på stadion.

Lett terreng

– Alle løypene har start og målgang ved Bumyra Skistadion. 21- og 40-kilometeren har en lik start. Det er litt bratt i starten, men så kommer man opp på fjellet, der det er noe småkupert. I tillegg har 40-kilometeren en stigning over Skjøtingen, men ellers er det lett terreng inn til mål.

 

 

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.