Rennlederen er optimistisk

Leder Kenneth Skjerve for Tour de Tomtvatnet ski, føler seg trygg på at snøen kommer i god tid før rennet 8. februar.

I et intervju i Levanger-Avisa 7. januar, sier han følgende:

– På Bumyra er det bare blankis, men opp mot Skjøtingen er det greie forhold. Vi trenger selvsagt mye mer snø, men regner med at det vil komme. Vi har egentlig ikke tenkt på hva som vil skje hvis det ikke blir snø, men det vil nok være snø den 8. februar.

Tre distanser

Videre informerer han om opplegget for skifesten på Bumra stadion i Markabygda.

– Det vil bli tre ulike distanser. Vi har 40 kilometeren som er tur/konkurranseklassen, og den er for 16 år og oppover. Vi har også en trimløype på 21 kilometer, og den er åpen for alle. I tillegg vil det bli en liten 5 kilometerssløyfe for de yngste, og en skicrossløype nede på stadion.

Lett terreng

– Alle løypene har start og målgang ved Bumyra Skistadion. 21- og 40-kilometeren har en lik start. Det er litt bratt i starten, men så kommer man opp på fjellet, der det er noe småkupert. I tillegg har 40-kilometeren en stigning over Skjøtingen, men ellers er det lett terreng inn til mål.

 

 

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]