Seier til Högberg og Kjeøy

Anders Högberg fra Skogn IL vant Tour de Tomtvatnet for andre gang.

Margrete Adde Kjeøy fra CK Victoria og Anders Högberg fra Skogn IL gikk seirende ut av eliteklassen under jubileumsutgaven av Tour de Tomtvatnet 2017.

Kjeøy vant på tiden 1.34.59 t. foran Hege Galguften fra Namdal SK på 2. plass og Kristin Krogstad fra CK Victoria på 3. plass.

Högberg kom i mål på tiden 1.22.05 t. foran Brynjar Nervik fra Stiftstaden og John Andreas Klokkehaug fra CK Victoria.

Margrete Adde Kjeøy er vinner av dameklassen i TDT Open 2017.

RESULTATER

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.