Skileik for de minste

DUGNADSGJENG: Ståle Svendgård, Tone Grønnesby og Trude Matberg la siste finpuss på skicross-løypa lørdag.

Skicross-løypa byr på utfordringer for de minste under TdT skirenn.

Løypa for skicross og skileik er lagt til bakken rett ved skihytta.

– Den er mellom 4-500 meter lang med ulike hinder på vei ned. Den passer for barn fra 5-6 år og oppover. De minste starter litt lenger ned i bakken. Løypa gir samtidig utfordringer for de større barna som vil prøve seg, sier løypesjef Ståle Svendgård.

Skicross-løypa åpner straks starten har gått for tur- og trimklassen kl.11.00. Påmeldingen/registrering skjer på stadion.

 

Skannet på en flerfunksjonsmaskin fra Xerox001

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.