Delta på Sykkelkarusellen

KLAR FOR KARUSELL: Andrea R. Hagstrøm (f.v.), Vegar Rangul, Daniel Skotvoll, Ole A. Hustad og Jorun Aurstad er klar til å rulle i gang Sykkelkarusellen. FOTO: Levanger-Avisa.

Tirsdag 21. april går startskuddet for Sykkelkarusellen i Levanger.

Første sykkelritt i karusellen er Vårspretten på Røstad. Løypa er på 16 km. og passer for hele familien ifølge arrangør Ole A. Hustad.

– Man kan velge om man sykler med eller uten tidtaking. Traseen går blant annet på Kjærlighetsstien på Røstad, forteller Hustad til Levanger-Avisa.

Neste ritt er Fiborgrittet på 20 km. som arrangeres av Norske Skog på Skogn tirsdag 5. mai. Deretter følger fem nye gjennom sommeren og høsten.

– Målet er 50 deltakere per arrangement, sier en av initiativtakerne til karusellen, Vegar Rangul ved HiNT.

KLIKK HER for liste over alle ritt i karusellen og link til påmelding.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.