Delta på Sykkelkarusellen

KLAR FOR KARUSELL: Andrea R. Hagstrøm (f.v.), Vegar Rangul, Daniel Skotvoll, Ole A. Hustad og Jorun Aurstad er klar til å rulle i gang Sykkelkarusellen. FOTO: Levanger-Avisa.

Tirsdag 21. april går startskuddet for Sykkelkarusellen i Levanger.

Første sykkelritt i karusellen er Vårspretten på Røstad. Løypa er på 16 km. og passer for hele familien ifølge arrangør Ole A. Hustad.

– Man kan velge om man sykler med eller uten tidtaking. Traseen går blant annet på Kjærlighetsstien på Røstad, forteller Hustad til Levanger-Avisa.

Neste ritt er Fiborgrittet på 20 km. som arrangeres av Norske Skog på Skogn tirsdag 5. mai. Deretter følger fem nye gjennom sommeren og høsten.

– Målet er 50 deltakere per arrangement, sier en av initiativtakerne til karusellen, Vegar Rangul ved HiNT.

KLIKK HER for liste over alle ritt i karusellen og link til påmelding.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]