Ta med dine kollegaer på TdT

I 2017 stilte DNB med eget lag i TdT, og de oppfordrer flere bedrifter om å gjøre det samme under årets ritt.

– Det er bare å hive seg med, sier gjengen fra fjorårets lag som bestod av Arve Vekseth, Rune Tømmerbakk, Carl Petter Holtan, Steinar Elnan, Espen Lunnan, Ann Kristin Doksrud Pedersen, Christina Vinje, Kine Solvold Hammeren, Malin Smestad Strømstad og Reidar Lindsetmo – en flott gjeng med både eiendomsmeglere, folk fra bedriftsmarkedet og personmarkedet i banken.

De forteller at de hadde en kjempefin tur rundt TdT løypa, og at det å stille som et lag var en fin måte til å bli bedre kjent med gode kolleger og en god måte å bygge lagfølelse på.

Et ritt for alle

Man trenger ikke være topptrent for å delta på Tour de Tomtvatnet. Medlemmene av DNBs lag hadde ulik opptrening i forkant av rittet.

–      Noen av oss hadde årets første sykkeltur denne dagen, mens andre hadde trent litt utover vinteren, forteller Christina Vinje.

For som laget poengterer så er det ikke nødvendig å gjøre sykkelrittet til noe veldig høytidelig.

–      Det skal handle mest om å komme seg gjennom løypa og inn til mål sammen som et lag, påpeker Vinje.

Med eller uten trening – alle på DNB sitt lag fullførte sykkelrittet. Og de fullførte sammen som et lag.

Bedre kjent gjennom sykling

For DNB var det flere fordeler med å sykle på et lag sammen med gode kolleger. De nevner blant annet at de tøffeste partiene av løypa ikke ble så tunge når man syklet sammen å kunne pushe hverandre. En annen viktig fordel de trekker fram er muligheten man har til å bli bedre kjent med hverandre gjennom en slik utfordring.

–      Det er viktig å finne på noe sammen utenfor jobb, slik at man har andre ting å prate om i hverdagen enn bare jobb. Man blir fort bedre kjent når man gjør noe aktivt sammen.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]