Ta med dine kollegaer på TdT

I 2017 stilte DNB med eget lag i TdT, og de oppfordrer flere bedrifter om å gjøre det samme under årets ritt.

– Det er bare å hive seg med, sier gjengen fra fjorårets lag som bestod av Arve Vekseth, Rune Tømmerbakk, Carl Petter Holtan, Steinar Elnan, Espen Lunnan, Ann Kristin Doksrud Pedersen, Christina Vinje, Kine Solvold Hammeren, Malin Smestad Strømstad og Reidar Lindsetmo – en flott gjeng med både eiendomsmeglere, folk fra bedriftsmarkedet og personmarkedet i banken.

De forteller at de hadde en kjempefin tur rundt TdT løypa, og at det å stille som et lag var en fin måte til å bli bedre kjent med gode kolleger og en god måte å bygge lagfølelse på.

Et ritt for alle

Man trenger ikke være topptrent for å delta på Tour de Tomtvatnet. Medlemmene av DNBs lag hadde ulik opptrening i forkant av rittet.

–      Noen av oss hadde årets første sykkeltur denne dagen, mens andre hadde trent litt utover vinteren, forteller Christina Vinje.

For som laget poengterer så er det ikke nødvendig å gjøre sykkelrittet til noe veldig høytidelig.

–      Det skal handle mest om å komme seg gjennom løypa og inn til mål sammen som et lag, påpeker Vinje.

Med eller uten trening – alle på DNB sitt lag fullførte sykkelrittet. Og de fullførte sammen som et lag.

Bedre kjent gjennom sykling

For DNB var det flere fordeler med å sykle på et lag sammen med gode kolleger. De nevner blant annet at de tøffeste partiene av løypa ikke ble så tunge når man syklet sammen å kunne pushe hverandre. En annen viktig fordel de trekker fram er muligheten man har til å bli bedre kjent med hverandre gjennom en slik utfordring.

–      Det er viktig å finne på noe sammen utenfor jobb, slik at man har andre ting å prate om i hverdagen enn bare jobb. Man blir fort bedre kjent når man gjør noe aktivt sammen.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.