– Ta sykkelen til jobb

Daniel Skotvoll (f.v.), Andrea Hagstrøm, Jorun Aurstad og Ole A. Hustad vil at så mange som mulig av deres ansatte og studenter deltar på Sykle til jobben-aksjonen. Foto: Levanger-Avisa.

Nå er det på tide å la bilen stå og heller ta sykkelen til jobb.
Sykle til jobben-aksjonen arrangeres i år for 42. gang. Aksjonen startet tirsdag 21. april og varer til 19. juni. I fjor ble Nord-Trøndelag kåret til beste fylke i landet etter den nasjonale sykkelaksjonen. Høgskolen i Nord-Trøndelag går i bresjen for stor, nordtrøndersk deltakelse også i år.
– Vi håper så mange som mulig av våre ansatte og studenter vil delta på Sykle til jobben-aksjonen. Dette er helt i tråd med vår satsing på folkehelsetiltak, sier leder i bedriftsidrettslaget vd HiNT, Jorun Aurstad.
All aktivitet kan registreres
Nord-Trøndelag Fylkeskommune sørger for at alle innbyggere i Nord-Trøndelag får gratis deltakelse.
– Man kan delta alene eller med et lag på to til fem deltagere. Men husk, all aktivitet kan registreres, ikke bare sykling til jobben. Enten det er en gåtur til butikken eller en hard økt på treningsstudio. Alle aktiviteter teller, informerer daglig leder i Bedriftsidretten i Nord-Trøndelag, Andrea Hagstrøm.
– Man kan loggføre aktivitetene sine med Sykle til jobben-appen, på aksjonens hjemmeside eller via treningsappen Endomondo, legger hun til.
Sykehuset Levanger best i landet
Mens Nord-Trøndelag i fjor ble kåret til beste fylke i landet, ble Sykehuset Levanger kåret til beste bedrift i fylket, både i 2014 og 2013.
– I fjor syklet tilbakela 447 ansatte i Helse Nord-Trøndelag hele 133.698 km. på sykkelsetet under årets sykkelaksjon. Det tilsvarer 3,3 ganger rundt jorda. Distansen er fordelt på 15.000 økter og 14.000 timer, opplyser Hagstrøm fra Bedriftsidretten, som oppfordrer alle andre bedrifter i Levanger om å gjøre det samme.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.