– Ta sykkelen til jobb

Daniel Skotvoll (f.v.), Andrea Hagstrøm, Jorun Aurstad og Ole A. Hustad vil at så mange som mulig av deres ansatte og studenter deltar på Sykle til jobben-aksjonen. Foto: Levanger-Avisa.

Nå er det på tide å la bilen stå og heller ta sykkelen til jobb.
Sykle til jobben-aksjonen arrangeres i år for 42. gang. Aksjonen startet tirsdag 21. april og varer til 19. juni. I fjor ble Nord-Trøndelag kåret til beste fylke i landet etter den nasjonale sykkelaksjonen. Høgskolen i Nord-Trøndelag går i bresjen for stor, nordtrøndersk deltakelse også i år.
– Vi håper så mange som mulig av våre ansatte og studenter vil delta på Sykle til jobben-aksjonen. Dette er helt i tråd med vår satsing på folkehelsetiltak, sier leder i bedriftsidrettslaget vd HiNT, Jorun Aurstad.
All aktivitet kan registreres
Nord-Trøndelag Fylkeskommune sørger for at alle innbyggere i Nord-Trøndelag får gratis deltakelse.
– Man kan delta alene eller med et lag på to til fem deltagere. Men husk, all aktivitet kan registreres, ikke bare sykling til jobben. Enten det er en gåtur til butikken eller en hard økt på treningsstudio. Alle aktiviteter teller, informerer daglig leder i Bedriftsidretten i Nord-Trøndelag, Andrea Hagstrøm.
– Man kan loggføre aktivitetene sine med Sykle til jobben-appen, på aksjonens hjemmeside eller via treningsappen Endomondo, legger hun til.
Sykehuset Levanger best i landet
Mens Nord-Trøndelag i fjor ble kåret til beste fylke i landet, ble Sykehuset Levanger kåret til beste bedrift i fylket, både i 2014 og 2013.
– I fjor syklet tilbakela 447 ansatte i Helse Nord-Trøndelag hele 133.698 km. på sykkelsetet under årets sykkelaksjon. Det tilsvarer 3,3 ganger rundt jorda. Distansen er fordelt på 15.000 økter og 14.000 timer, opplyser Hagstrøm fra Bedriftsidretten, som oppfordrer alle andre bedrifter i Levanger om å gjøre det samme.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]