TdT åpner for elsykler

Butikksjef Håvard Martin Noem ved Intersport på Moan forteller at salget av elsykler har eksplodert i vår. Fredag og lørdag (6-7.05) har de stand med demosykler.

Tour de Tomtvatnet tilbyr en egen klasse for deltakere med el-sykler.

– Vi ser at interessen for elsykkel er økende og velger derfor å gi det innpass som en del av hovedrittet. Deltakere med elsykler konkurrerer selvsagt ikke på lik linje med øvrige syklister, men gis anledning til å sykle løypa denne dagen, informerer styreleder i Tour de Tomtvatnet, Arild Berg.

– Det viktigste for oss er at så mange som mulig kommer seg ut i aktivitet og tar del i folkefesten langs løypa denne dagen, legger Berg til.

Salget har skutt fart i vår

Intersport Gigant på Moan er en av sykkelrittets hovedsponsorer. Butikksjef Håvard Martin Noem forteller at salget av elsykler har eksplodert i vår.

– Vi har solgt like mange elsykler til nå i år som i hele fjor til sammen. I år har interessen virkelig skutt fart, sier Noem.

Pris fra 15.000 kroner

Intersport har sykler i prissegmentet 15- til 50.000 kroner.

– Vi har valgt å satse på kvalitet framfor å ta inn de rimeligste modellene. Du får en god elsykkel til 15.000 kroner og du får en rå elsykkel til 50.000 kroner. Det kommer an på hva du skal bruke den til. De fleste kjøper elsykkel for å pendle til og fra jobb som et alternativ til bil.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]