TdT åpner for elsykler

Butikksjef Håvard Martin Noem ved Intersport på Moan forteller at salget av elsykler har eksplodert i vår. Fredag og lørdag (6-7.05) har de stand med demosykler.

Tour de Tomtvatnet tilbyr en egen klasse for deltakere med el-sykler.

– Vi ser at interessen for elsykkel er økende og velger derfor å gi det innpass som en del av hovedrittet. Deltakere med elsykler konkurrerer selvsagt ikke på lik linje med øvrige syklister, men gis anledning til å sykle løypa denne dagen, informerer styreleder i Tour de Tomtvatnet, Arild Berg.

– Det viktigste for oss er at så mange som mulig kommer seg ut i aktivitet og tar del i folkefesten langs løypa denne dagen, legger Berg til.

Salget har skutt fart i vår

Intersport Gigant på Moan er en av sykkelrittets hovedsponsorer. Butikksjef Håvard Martin Noem forteller at salget av elsykler har eksplodert i vår.

– Vi har solgt like mange elsykler til nå i år som i hele fjor til sammen. I år har interessen virkelig skutt fart, sier Noem.

Pris fra 15.000 kroner

Intersport har sykler i prissegmentet 15- til 50.000 kroner.

– Vi har valgt å satse på kvalitet framfor å ta inn de rimeligste modellene. Du får en god elsykkel til 15.000 kroner og du får en rå elsykkel til 50.000 kroner. Det kommer an på hva du skal bruke den til. De fleste kjøper elsykkel for å pendle til og fra jobb som et alternativ til bil.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.