TdT-løypa er merket

Rittets løypemannskaper har før helga merket Tour de Tomtvatnet-traseen.

– Løypa er midlertidig merket med skilt for de som ønsker å teste løypa før rittet. Såpass merket at det skal være enkelt å finne fram for alle og enhver, sier løypeansvarlig Anders Fossen.

Løypa blir merket mer detaljert til rittet. I tillegg vil vi ha løypemannskaper med flagg og fareskilt ved kritiske punkt.

– Vi oppfordrer syklister til å sykle med hodet og vise hensyn til andre i trafikken også i ukene før rittet slik at vi unngår hendelser i løypa fram mot rittdagen.

Klikk her for løypekart og profil.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.