TdT Ski flyttes til 9. mars

Med bakgrunn i usikre snøforhold så langt i vinter har arrangørene av TdT Ski valgt å flytte rennet til søndag 9. mars.

– Rennet utsettes på grunn av snømangel og når det heller ikke er varslet snø de neste ti dager vil det bli vanskelig å få gode forhold til 8. februar. Derfor velger vi å utsette allerede nå slik at det ikke blir spekulasjoner og usikkerhet rundt arrangementet, sier rennleder Kenneth Skjerve.

Massemønstring

Turrennet med start og innkomst i Markabygda, kombinert med skileik ved stadion har mål om å få folk i alle aldre ut på ski denne dagen.

– Skal vi få til den massemønstringen vi ønsker, trenger vi snø. Både for å gjennomføre arrangementet, men også for at folk skal ha anledning til å prøve skiene i forkant, sier Skjerve.

Skihelg i Levanger

Rennet blir flyttet til søndag 9. mars. Helga 7-9. mars blir dermed ei hel helg for skifolket i Levanger. Skogn har Levangermesterskap (LM) stafett på fredag, Nessegutten  arrangeres LM individuelt lørdag og helga avsluttes med TdT Ski på søndag.

Trippel som planlagt

Arrangementet inngår som ett av tre arrangement i nykommeren TdT Trippel, som i tillegg består av sykkelritt 14. juni og løp på Røstad 20. september.

Se https://tourdetomtvatnet.no/ for informasjon og påmelding til TdT Ski 9. mars.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]