TdT Ski flyttes til 9. mars

Med bakgrunn i usikre snøforhold så langt i vinter har arrangørene av TdT Ski valgt å flytte rennet til søndag 9. mars.

– Rennet utsettes på grunn av snømangel og når det heller ikke er varslet snø de neste ti dager vil det bli vanskelig å få gode forhold til 8. februar. Derfor velger vi å utsette allerede nå slik at det ikke blir spekulasjoner og usikkerhet rundt arrangementet, sier rennleder Kenneth Skjerve.

Massemønstring

Turrennet med start og innkomst i Markabygda, kombinert med skileik ved stadion har mål om å få folk i alle aldre ut på ski denne dagen.

– Skal vi få til den massemønstringen vi ønsker, trenger vi snø. Både for å gjennomføre arrangementet, men også for at folk skal ha anledning til å prøve skiene i forkant, sier Skjerve.

Skihelg i Levanger

Rennet blir flyttet til søndag 9. mars. Helga 7-9. mars blir dermed ei hel helg for skifolket i Levanger. Skogn har Levangermesterskap (LM) stafett på fredag, Nessegutten  arrangeres LM individuelt lørdag og helga avsluttes med TdT Ski på søndag.

Trippel som planlagt

Arrangementet inngår som ett av tre arrangement i nykommeren TdT Trippel, som i tillegg består av sykkelritt 14. juni og løp på Røstad 20. september.

Se https://tourdetomtvatnet.no/ for informasjon og påmelding til TdT Ski 9. mars.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.