TDT skirenn er avlyst

Sammen med gode arrangører som Markabygda, Nessegutten og Skogn m.fl. beklager styret i Tour de Tomtvatnet at man ser seg nødt om å avlyse det planlagte skiarrangementet søndag 13.mars.

12 dager før arrangementet er det kun 5 påmeldte, og styret finner det dermed riktig å avlyse for å unngå ytteligere dugnadsarbeid og større kostnader med et arrangement som ikke ser ut til å treffe en større målgruppe.

– Som skiinteresserte arrangører er vi selvsagt skuffet over å måtte avlyse, men gleder oss samtidig over at det er masse folk å se i skiløypene i distriktet, sier informasjonsansvarlig i Tour de Tomtvatnet, Odd Einar Aarmo.

Oppfordringen fra oss i Tour de Tomtvatnet blir dermed: Benytt mulighetene som byr seg til ski og øvrig snøaktivitet i ukene som kommer!

Vi kommer sterkt tilbake når det nærmer seg Tour de Tomtvatnet Sykkel 11. juni.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.