TDT skirenn er avlyst

Sammen med gode arrangører som Markabygda, Nessegutten og Skogn m.fl. beklager styret i Tour de Tomtvatnet at man ser seg nødt om å avlyse det planlagte skiarrangementet søndag 13.mars.

12 dager før arrangementet er det kun 5 påmeldte, og styret finner det dermed riktig å avlyse for å unngå ytteligere dugnadsarbeid og større kostnader med et arrangement som ikke ser ut til å treffe en større målgruppe.

– Som skiinteresserte arrangører er vi selvsagt skuffet over å måtte avlyse, men gleder oss samtidig over at det er masse folk å se i skiløypene i distriktet, sier informasjonsansvarlig i Tour de Tomtvatnet, Odd Einar Aarmo.

Oppfordringen fra oss i Tour de Tomtvatnet blir dermed: Benytt mulighetene som byr seg til ski og øvrig snøaktivitet i ukene som kommer!

Vi kommer sterkt tilbake når det nærmer seg Tour de Tomtvatnet Sykkel 11. juni.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]