Sykkelgave til Vuku

Torbjørn Nessø (f.v.) og Tonje Nessemo fra elevrådet ved Vuku ungdomsskole tok i mot klassesettet med sykler fra Tour de Tomtvatnet onsdag.

Med klassesettet på 10 sykler til Vuku oppvekstsenter har Tour de Tomtvatnet og rittets sponsorer nå delt ut totalt 97 sett med sykler og hjelmer til alle ungdomsskolene i Levanger og Verdal.

– Dette er en fantastisk flott gave til skolen. 90 prosent av våre elever kommer med buss, så vi har tilnærmet ingen sykler på skolen. Med et eget klassesett får vi muligheten til å sykle på turer i nærområdet i skoletiden. Vi vil også oppfordre til sykling i fritiden og selvsagt deltakelse i sykkelrittet, både for ansatte og elever, sa rektor Birger Røeggen under onsdagens utdeling av sykler.

Fra rittkomiteen i Tour de Tomtvatnet stilte Vidar Kvam Aksnes og Vegard Knudsen. Morten Hynne fra Grande entreprenør og Olav Floan fra Intersport Gigant representerte sponsorene som er sentrale bidragsytere bak sykkelgaven.

For langt å sykle til skolen

Torbjørn Nessø i 9A og Tonje Nessemo i 8B fra elevrådet på skolen, satte også stor pris på gaven.

– Det er mange elever som bor for langt unna til at de kan sykle til og fra skolen. Derfor er det kjekt med sykler på skolen som vi kan bruke, sa Nessemo, som var strålende fornøyd med sykkelen,

– Jeg sykler en del til og fra trening, men har aldri syklet noe ritt før. Vi får se om jeg stiller til start i Tour de Tomtvatnet, smiler Nessø.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]