Sykkelgave til Vuku

Torbjørn Nessø (f.v.) og Tonje Nessemo fra elevrådet ved Vuku ungdomsskole tok i mot klassesettet med sykler fra Tour de Tomtvatnet onsdag.

Med klassesettet på 10 sykler til Vuku oppvekstsenter har Tour de Tomtvatnet og rittets sponsorer nå delt ut totalt 97 sett med sykler og hjelmer til alle ungdomsskolene i Levanger og Verdal.

– Dette er en fantastisk flott gave til skolen. 90 prosent av våre elever kommer med buss, så vi har tilnærmet ingen sykler på skolen. Med et eget klassesett får vi muligheten til å sykle på turer i nærområdet i skoletiden. Vi vil også oppfordre til sykling i fritiden og selvsagt deltakelse i sykkelrittet, både for ansatte og elever, sa rektor Birger Røeggen under onsdagens utdeling av sykler.

Fra rittkomiteen i Tour de Tomtvatnet stilte Vidar Kvam Aksnes og Vegard Knudsen. Morten Hynne fra Grande entreprenør og Olav Floan fra Intersport Gigant representerte sponsorene som er sentrale bidragsytere bak sykkelgaven.

For langt å sykle til skolen

Torbjørn Nessø i 9A og Tonje Nessemo i 8B fra elevrådet på skolen, satte også stor pris på gaven.

– Det er mange elever som bor for langt unna til at de kan sykle til og fra skolen. Derfor er det kjekt med sykler på skolen som vi kan bruke, sa Nessemo, som var strålende fornøyd med sykkelen,

– Jeg sykler en del til og fra trening, men har aldri syklet noe ritt før. Vi får se om jeg stiller til start i Tour de Tomtvatnet, smiler Nessø.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.