TdT-traseen er åpnet

Leder i TdT. Arild Berg, og Gunnar Pettersen (t.h.) kan offisielt åpne løypetraseen etter vinteren.
Nå er det mulig å sykle løypetraseen over Tomtvatnet.

Leder i Skogn og Grønningen bygdeallmenning Gunnar Pettersen besiktiget løypa søndag 27. april og rapporterer om fine sykkelforhold.

– Vi har skrapet veien fra Lavøya som ikke brøytes om vinteren for at den skal tørke opp. Godværet de siste dagene har bedret forholdene betraktelig. Det er ett eller få gjørmete punkt på veien og der vurderer vi å ha på grus en av de nærmeste dagene. Men det er fullt mulig å få en fin sykkeltur i løypa, sier Pettersen.

Stien/terrengpartiet over til demningen ved enden av Tomtvatnet er også farbar med sykkel.

– Det kan ligge noe snø i den siste bakken før man kommer til demningen, men det er i så fall ubetydelige mengder, sier Pettersen.

Se video av Tor Egil Skrødals sykkeltur i løypa 25. april her.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.