TdT-traseen er åpnet

Leder i TdT. Arild Berg, og Gunnar Pettersen (t.h.) kan offisielt åpne løypetraseen etter vinteren.
Nå er det mulig å sykle løypetraseen over Tomtvatnet.

Leder i Skogn og Grønningen bygdeallmenning Gunnar Pettersen besiktiget løypa søndag 27. april og rapporterer om fine sykkelforhold.

– Vi har skrapet veien fra Lavøya som ikke brøytes om vinteren for at den skal tørke opp. Godværet de siste dagene har bedret forholdene betraktelig. Det er ett eller få gjørmete punkt på veien og der vurderer vi å ha på grus en av de nærmeste dagene. Men det er fullt mulig å få en fin sykkeltur i løypa, sier Pettersen.

Stien/terrengpartiet over til demningen ved enden av Tomtvatnet er også farbar med sykkel.

– Det kan ligge noe snø i den siste bakken før man kommer til demningen, men det er i så fall ubetydelige mengder, sier Pettersen.

Se video av Tor Egil Skrødals sykkeltur i løypa 25. april her.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]