Teltfest på Moan

Det blir lokal festmusikk når Magnus Hestegrei spiller på sykkelfesten lørdag kveld, 11. juni. Foto: Vegard Knudsen/Innherred.

Magnus Hestegrei spiller opp til dans i afterbike-teltet etter Tour de Tomtvatnet.

– Magnus Hestegrei skal sørge for god stemning utover kvelden i teltet på Moan, lover afterbike-sjef Bjørn Pedersen i Levanger fotballklubb.

Flytter festen tilbake til Moan

Arrangørene bak «afterbike» etter Tour de Tomtvatnet går tilbake til røttene når de flytter sykkelfesten til teltet på Moan. De siste årene har sykkelfesten blitt avholdt som en åpen sommerfest i Trønderhallen og i fjor på Dampskipsbrygga.

– Vi har på en måte tatt afterbiken tilbake nå som vi velger å arrangere festen på kvelden i målområdet for rittet på Moan, slik vi gjorde de første årene. Det er fortsatt et åpent arrangement. Samtidig vil det være sommerfest for ansatte på Magneten kjøpesenter og en sykkelfest for deltakere i rittet med venner og familie, forteller Pedersen.

Mulig å betale med MCash

LFK har også ansvaret for mat- og drikkeservering i målområdet ved innkomsten for hovedrittet fra klokka 13 lørdag ettermiddag.

– Det blir servering av varm mat og kald drikke etter rittet. Vi har både øl og vin. Og i år blir det muligheter for å betale med MCash, informerer han.

20140614_151901

God stemning i målområdet på Moan etter Tour de Tomtvatnet i fjor.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]