Teltfest på Moan

Det blir lokal festmusikk når Magnus Hestegrei spiller på sykkelfesten lørdag kveld, 11. juni. Foto: Vegard Knudsen/Innherred.

Magnus Hestegrei spiller opp til dans i afterbike-teltet etter Tour de Tomtvatnet.

– Magnus Hestegrei skal sørge for god stemning utover kvelden i teltet på Moan, lover afterbike-sjef Bjørn Pedersen i Levanger fotballklubb.

Flytter festen tilbake til Moan

Arrangørene bak «afterbike» etter Tour de Tomtvatnet går tilbake til røttene når de flytter sykkelfesten til teltet på Moan. De siste årene har sykkelfesten blitt avholdt som en åpen sommerfest i Trønderhallen og i fjor på Dampskipsbrygga.

– Vi har på en måte tatt afterbiken tilbake nå som vi velger å arrangere festen på kvelden i målområdet for rittet på Moan, slik vi gjorde de første årene. Det er fortsatt et åpent arrangement. Samtidig vil det være sommerfest for ansatte på Magneten kjøpesenter og en sykkelfest for deltakere i rittet med venner og familie, forteller Pedersen.

Mulig å betale med MCash

LFK har også ansvaret for mat- og drikkeservering i målområdet ved innkomsten for hovedrittet fra klokka 13 lørdag ettermiddag.

– Det blir servering av varm mat og kald drikke etter rittet. Vi har både øl og vin. Og i år blir det muligheter for å betale med MCash, informerer han.

20140614_151901

God stemning i målområdet på Moan etter Tour de Tomtvatnet i fjor.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.